Valborg!

Hejj ;> idag är de som alla vet valborg :) idag så har jag varit hos Fanny :) ikväll så ska jag vara med fanny och vi ska göra varma mackor, fika och bara ha de skojj :) vi ska grilla korv och så ;> de kommer nog bli jättekul! igår så var de ju hockey! sverige låg under med 2-5 men i tredje perioden så kvitera dom till 5-5 och då blev de sudden och sverige vann! ;P de var gode så spännande :) så nu typ kl 16.15 spelar sverige en till match! :) så de blir nog att jag ser lite av den :) just nu så lyssnar jag på musik på spotify! :)

// Agnees ♥


ONSDAG! :)

Tjena! idag så har de inte hänt så mkt på skolan ;> vi hade matteprov och jag svara på allt så jag tror de gick ganska bra! :) engelska läxförhöret gick oxå bra! ;> lunchen idag var gröt och de var faktiskt jättegott! :) farmor jobbade idag så jag hann prata med hon en stund också! :) imorgon är de ju valborg, och då skullle jag egentligen vara med hanna och hanna men dom skulle nog vara med sina familjer så om jag inte ska vara med hanna och hanna ska jag nog vara med fanny :) men jag bestämmer allt imorgon. :) ikväll så vet jag inte vad jag ska göra ;) se på tv tror jag ;>

// Agnees ;)

tisdag ;>

hejj ;) nu sitter jag och hanna å pluggar engelska ;> vi lyssnar oxå på spotify ;) vi har engelska glosor imorgon och jag har matteprov i typ bråk, procent och sånt, och de är ganska svårt ;> men de ska nog gå ändå ;) idag så gjorde jag och hanna köttbullar och gräddstuvad spagetti :) de var mummmsigt de! ;> jag har fått gode mycket hosta vilket inte är bra ;/ menmen, vad ska man göra? ;> ikväll så vet jag inte vad jag ska göra ;> se på tv tror jag på iaf ;)
 
idag så har de inte varit nå speciellt på skolan, bara svenska redovisning och den gick då hyfsat :) så de är bra! sen på lunchrasten gick jag och köpte en tröjja på mim :) den är svart och lite pösig ;> med några små knappar på, jag tyckte att den var fin :)  sen har de inte hänt nå alls!! jag fick inte vara med på idrotten, de är så jobbigt att sitta och titta på och inte vara med!!!! åååh, jag hatar att vara sjuk, varför är man sjuk ens? de är ju då inte bra med de, och de ger ju inge, så varför?! men nu ska jag vara lite social med hanna och våran pluggning :)



FJÄLLEN!! :) guuh vad kul de var där! ;>

// Agnees ;>

morgonbloggning ;>

Hejhej :) nu sitter jag och väntar på att jag ska gå ut till bussen ;> idag ska jag på skolan och andra timmen har jag svenska redovisning!! ;> men jag tror då att de kommer gå bra, jag har då pluggat till den så ;) sen idag så har vi IDROTT!! :) de är så kul! men jag får inte vara med för att jag är fortfarande förkyld och har hosta. inte kul alls! :(  vi har även muntliga glosor på franskan ;> men de behöver man inte plugga till ;P så de är chill ;> idag ska jag nog oxå vara med hanna :) båda vi är lite sjuka så då passar vi på :) för vi hinner inte vara med varandra på veckorna annars, eftersom att båda har träningar, så då passar de ju bra nu :) men nu ringde fanny så nu måste jag gå till bussen ;>

// Agnees ;)

Hannaaa! :)

Hejhej! :) idag så har jag som vanligt varit i skolan ;> där gjorde vi inte nåt speciellt. sen efter skolan så gick jag och hanna su till konsum och köpte ingridienser till pizza ;> pizzan gjorde vi när vi kom till mig :) sen så gjorde vi choklad milkshakes ;> de var gott ;P vi såg oxå another cinderella story den är bra :) sen så for hon och nu sitter jag och ser 90210 ;> de är brabra! egentligen har jag träning nu men jag är fortfarande sjuk så jag får inte träna :(
imorgon så har vi svenskaredovisning!!! måste träna ikväll!!  hoppas att de går bra :) men nu ska jag återgå till 90210!

// Agnees ;)

GARDEROBS RÄNSNING! = väl behövligt ;>

Tjenatjena ;) nu så sitter jag och ser på babben och co ;> idag så har jag varit med frida och fanny, vi for ner på byn och köpte mjukglassss :> MUMMMSSS! ;P de var då gott ;)
 
sen for vi till mig, och då ränsade vi min garderob! de var väl behövligt! jag tycker att de är jobbigt att slänga kläder, för man har ju en gång köpt dom ;) Jag ränsade bort massor med kläder och de känns mycke bra! skönt att bli av med kläder man ändå inte använder. För jag använde inte ens 2 fjärdedelar av mina kläder. Vad har ni att säga om de FRIDA OCH FANNY? :P haha ;) Så nu kommer du = Carro L få massor av kläder! :)

Sen så åt vi en jättegod middag som anton gjorde!!!!! :) de blev pomfritt och råstekt potatis och till de var de grillat marrinerat älgkött! :) de var väldigt gott! ;>

ikväll ska jag inte göra mkt alls (; se på tv och vara på datorn tror jag! ;)

// Agnees ;)

SALUT

Nu sitter jag här hos frida och fanny, som vanligt spelar vi kort och nu sitter vi ute i solen :) Jag håller på gå balandgång på stenarna dom har här uti bron, haha :D Jag kom hit igår typ klockan 10! Och sen har jag sovit här, vi såg oth igårkväll, såklart. Det var avsnittet där keith dör :(:( Idag ska jag inte träna, jag är sjuk.




FANNY :)

Hejhej :) nu är jag hos fanny :) vi sitter och diggar spotify ;p både jag och fanny har spotify och de är vi Lyckliga över :)
Jag lyssnar på mandy moore - cry ;P den är då bra :) vi kanske ska se någon film eller nå :) vi ska ta de lungt eftersom jag fortfarande är lite sjuk x)

Svar till fanny:
Agnes vem är din idol? ;D
-
Min idol är Carina berg :) jag tycker hon är så cool :) så hon var ett självklart svar! ;>

Nu vet ni de ;> intressant va? (a)

Nu lyssnar jag på demi lovato- Don't forget

// Agnees ;)



dejtar en transvestit x)

Haha x) den här låten var med på Talang igår x) jag tycker att den är cool :) haha ;>


Dejtar en transvestit ;) - micke persson

// Agnees ;)

Löööördag!

Hejhej! ;) jag har precis vaknat ;> och jag är jätteförkyld ;/ men de har gått om i halsen och de är ju bra ;>

Idag ska jag nog bara vara hemma och kurera mig ;) igår så var jag bara hemma och såg tv, jag såg så ska de låta, lite talang och berg flyttar in :) berg flyttar in är mitt favorit program ;P

NU ska ska jag se hannah montana ;)

// Agnees ;)

one tree hill! ;>

TJENATJENA! ni sitter jag och ser på one tree hill ;) de är bra! de är då den bästa serien som finns :)
i sommar ska jag,frida och fanny börja om på säsong 1 ;P  och se till säsong 6 :) vi ska hinna de! ;> guuh vad jag längtar till i sommar!!!! :)


James lucas scott! ;)

Jag tackar alla för att ni läser min blogg :) tex, moster, mormor, farmor, fanny, frida,carro L och alla ni andra :)

// Agnees ;)

Sjuklingen nummer 1!

Hejhej, nu sitter jag hemma och ska snart äta frukost, jag är sjuk idag, jag har ont i halsen och är förkyld! inte kul alls! de betyder, ingen träning och ingen bio, jag hade tänkt se en shopaholics bekännelser dom säger att den är bra! men inte någon bio för mig idag inte.  Idag så ska jag sitta och nöta one tree hill.

// Agnees ;)

TORSDAG!

Hejhej! ni sitter jag och väntar på att maten ska bli klar :) idag så hade jag halvdag och lisa,hanna,hanna,julia,emma och olli följde med mig hem :) vi körde kurragömma, kurragöma med vinken och röda vita rosen ;) de var jätteroligt! en väldigt lyckade dag! ;> men en sak är dåligt och de är att jag har fått ont i halsen ;/ menmen..  dom har precis farit hem. ikväll så ska jag bara ta de lungt och sitta och nöta onetreehill! mitt favorit program! :)

Snälla ni som läser min blogg komentera erat namn i de förra inlägget! :)



// Agnees ;)


ONSDAG! :)

Hejhej! nu sitter jag och ser på tv och har precis ätit ;) vi åt rester och jag hade sån tur att de fortfarande fanns lite biffar kvar så biffar och potatismor blev min middag idag med :) idag så gick jag, hanna,hanna,julia och emelie n (hon skulle till tandläkaren så hon var med oss ett tag:) hon går ju skola i piteå!) vi gick iallafall och köpte mjukglass de var väldigt gott! :) på skolan idag lärde jag mina kompisar ett kortspel som jag väldigt mycke tycker om att spela! nämligen BLUFFPOKER! de gick faktiskt ganska bra :) sen efter skolan så hade vi fotbollsträning, vi spelade tränings match mot 96:orna ;) vi typ vann med 6-0 och vi spelade inte nå länge ;) så de var ju bra! ;D de var kul att få spela en liten seriös match :) Nu ska jag kolla lite bloggar och så :)

Jag undrar: vilka läser min blogg? snälla komentera erat namn så jag får veta vilka som läser den :)

// Agnees ;)

NYTT :)

Hejhej :) nu så har jag precis kommit hem från träningen och har precis hunnit äta spagetti och köttfärssås de var jättegott!  ;> vi hade talang träning idag :) de var kul ;) idag på skolan så fick vi tillbaka vårat svenska prov och franska prov :) svenskan fick jag 47 jag vet inte vad max var och de var typ 4 som hade bättre än mig men en smart i våran klass fick 81 men dom andra som hade över mig hade vid 50 ;) så de var ju ändå gode bra :) på franskan så fick jag 82/85 ;) MVG :) hihi ;)

Jobi har gjort en ny desingn åt mig :) jag tycker att den är jättefin! :)

// Agnees ;)


 


Söndag!

HEJHEJ! nu sitter jag å ser på wipe out. jag äter även godis, vi har massor av godis!!  idag så har jag varit och sett på en halv match med nybyn och en halv match 95 mot 96, jag har även varit lite med carro b ;) sen hade vi träning kl 5 med damerna :) de var kul men de blåste jättemycket! sen åt jag supergod middag! pappas hemmagjorda biffar, biffar med bacon, biffar med vitlöks ost och biffar med vanlig ost, och till de potatismos och någon sås, och nu ska jag se wipeout. jag ska försöka lägga mig tidigt ikväll så jag är pigg i morgon! :)


Så här mycke godis har vi ;)

Fannys blogg :)

Fanny karlssons blogg är: www.fannykarlsson_.blogg.se hade fel länk förut och den går inte att he in under länkar. så här har ni den ;)

FRIDA OCH FANNY!

Tjenatjena, nu sitter jag hos frida och fanny med min dator :) jag tog med mig den hit. vi har spelat kort, ätit chokladbollsmet, gjort smootis och nu sitter vi och ser på tv ;)

Jag har ingen aning vad jag ska gö ikväll :(  har nån nåt förslag? ;)

Jag ska snart börja gå hemmåt men jag vill se lite one tree hill, om frida läser detta så vet hon att jag vill se ett avsnitt!!! please! bara ett! säsong 3 är ju bra :) är du inget oth fan? :O :( jag vet att du vill ;P

I got more money than a horse has hairs.

Hejhej :) idag så ska jag vara med Frida och fannnyy :) vi ska ut och gå :) vi ska möta varandra! ;> sen ska vi till någon av oss och spela bluffpoker <3  de är så gryymt kul! jag hoppas att att vi ska se lite one tree hill oxå :) säsong 3 tror jag :)  guuh vad kul :) om jag sammanfattar mitt lov så har jag varit i fjällen och sen den mesta tiden så har jag varit med frida och fanny ;) jag har en gång varit med Hanna, hanna och sofia ;) men de har varit ett väldigt lyckat lov tycker jag, syynd att det snart är slut!! :( men de har varit kul! :) det jag tycker är synd är att de nästan inte är nå skoterföre kvar! menmen.... ikväll så är de jag vet vad du gjorde förra lördagen missa inte! (y) de är bra :) på kanal 3,  25 över 9 ;)


The Millionaire Dr. Hook  Lyssna på texten!

// Agnees ;)

One tree hill!

Tjenaretjenare, nu har jag precis sett berg flyttar in :) de är grymt bra tkr jag iaf ;> I helgen när jjag har varit med frida och fanny så har vi sett oth :) och de är så grymt bra! vi såg säsong 1 ;) jag längtar så tills säsong 6 kommer ut på dvd! :) Är de någon som inte tycker om oth? man kan se avsnitten hur många gånger som helst!
love it!

Jag undrar:  tycker du som läser min blogg om one tree hill?


Mouth! :)

Här är några av skådespelarna i oth ;)

Hillarie burton = Payton Saywer


Chad michael murray = Lucas Scott

Bethany joy galeotti = Haley James Scott

James Lafferty = Nathan Scott

Lee norris = Marvin(mouth)

Jackson Brundage = James Lucas Scott(Jamie)

Sophia Bush = Brooke Davis

// Agnees ;)

Bakabakabullar!

HEJHEJ! :) nu sitter jag hemma hos mig med mina kussar frida k och hugo the man :) jag och frida bakar bullar! degen ska snart få jäsa, hugo sitter och ser lejontämjaren och äter godis :)  natten tillbringade jag än en gång hos mina kusiner :) IDAG SÅ HAR JAG gjort illa mig, de gjorde ont!  jag trampade på nån vass sak och rev upp en liten reva undrer min pyttelilla fot. Nu ska vi spela kort medans den jäser: BLUFFPOKER. Det bästa!

Hejdå, skriver sen igen!




Piteååå!

HEJ :) idag så har jag varit med frida och fanny i stan :) jag sov hos dom från igår till idag! kl 8.10 gick bussen till piteå, nästa buss går 12 vilket är lite sent. så vi for med 8.10, när vi kom fram till piteå var klockan endast 9 och stan öppnar 10 så vi gick till ica, jag och fanny köpte en krämbulle och frida naturgodis, vi satte oss ner vid ett bord på ica och åt våra köp och spelade kort :) grymt kul att sitta och vänta där faktiskt, och krämbullen var ju förstoss oxå god ;D

sen gick vi till stan och när vi hade shoppat ett tag blev de lunch på max, de var då gott :) sen fortsatte vi våran shopping runda ;) mina inköp var 2 st killtröjjor från hm, väldigt sköna :) och jag inhandlade även en väska med axelband. frida handlade chinos, gladiatorskor med klackar och ett linne, fanny handlade en examenskläder och ett linne, dom inhandlade även en t-shirt till hugo! :) allt som vi köpte idag var väldigt fint :)

bilder kommer kanske sen ;)

// Agnees ;)

Frriida och Fannny ;)

Tjeenaree! Nu sitter jag och pratar med Frida i telefon, hon väcker fanny med några skäll liknande ljud, de låter som en jätte arg pudel! hon har talang! Idag så ska jag va me friida och fannnyy och vi ska grilla korv :) sen så ska jag på träning ;)

igår så var jag med hanna,hanna och sofia = hanna sus kusin :) vi var ute och slängde oss i snön, de var kul :)

// Agnees ;)

Utmanad ;)

Jag har blivit utmanad av Johanna. Hon vill veta 5 saker jag ska göra under 2009. Och sen ska jag utmana 5 personer att göra en lista, där dom ska skriva 5 saker dom ska göra under 2009. Så här är min lista:

- Träna ;)
- Bada massor!!
- Godislöfte med emma ett helt år! ;)
- Vara i mitt smultronställe med nästan alla i min släkt :)
- Bli bruun!

Jag utmanar Fanny k, hanna sa, hanna su, emma ste och Kajsa nilsson

// Agnees ;)

In my dreams ;)

Den här låten var med i eurovision song contest typ 2005 och jag tyckte att den var bra då, men sen har jag glömt bort den, men för nån dag sen så började jag tänka på den, då letade jag upp den och here it is ;)

"In my dreams"  Wig Wam

// Agnees ;)

FJÄLLEN!! :)

Hejhej :) jag har inte kunna uppdatera nå för att jag har varit i fjällen! :) och de har varit svinkul!! :) första dagen så var vi i mavas och de var strålande sol hela dagen :) andra dagen så var vi gojaur (stavning?) nästan överallt så var de mulet men just där vi satt så var de en liten liten öppning med blå himmel och sol så vi fick ganska varmt och sol nästan hela dagen, snacka om tur! sista dagen så var vi i rinnarbacken där så hade vi målningt halva dagen och sol halva:) sen så for vi hem ;) jag tycker att vi hade tur med vädret iaf ;) idag så vet jag inte vad jag ska göra ;) jag vet iallafall att jag ska ta fram min cykel :) de har jag längtat efter! jag kanske ska vara med hanniie, men jag vet inte. (;
Anton fyller år idag :) Grattis! :)
Frida hade rätt, de var gojaur, blandade ihop dom ;)

Lite bilder på påsktårtan ;)





Lite bilder från de vackra fjällen :)





// Agnees ;)


Bakbak och mera bak :)

Tjenare! nu sitter jag här i frida och fannys kök :)  jag och etn ivar tog en brummande tur hit :P den gick lungt och försiktigt fast ivars dämpning är inte perfekt så de guppade lite längst leden, men ingen är väl perfekt. men i mina ögon är etn ivar näst intill perfekt! Jag och den bästa frida, jag måste bara säga att hon alltid är så glad och snäll! hon är alltid så munter när vi pratar med varandra! iallafall så ska jag och frida baka någon påsktårta av något slag, bilder kommer kanske när den är klar ;) den kommer bli så fin så fin ;) men nu måste jag hjälpa henne att bakabaka.

förresten så skrev jag komentaren i inlägget nedanför, jag skrev de för att retas lite med frida, så frida snälla fortsätt läsa min blogg :) jag vet att du vill ;p ps. fanny är oxå alltid snäll och glad ;p förutom när man äter av hennes chips!

// Agnees ;)


Hanna su ;)

Tjenatjena, jag hann inte skriva nåt igår, sorry ;) men jag skriver nu istället.
Igår så var jag på skolan ;) jag,hanna,julia,lisa och emma åt på grillen ;) alla åt en barnbox utom emma, hon åt en stripsmeny, och i barnboxen så fick man tatueringar ;) så då gick vi tillbaka till skolan och tatuerade oss ;) vi blev väldigt fina :) sen hade vi matte! vi lekte mörker kurragömma i källaren, dock inte så seriöst, men de var kul ändå :)
 
sen for jag till hanna su ;) sen åkte vi till mig med 20 över 3 bussen ;) sen kom vi hem till mig, då såg vi film, sleepover :) den är bra, vi åt även massa godis, de var gott :) efter de så spelade vi freddy fisk ;) gammla barndomsminnen kom tillbaka, jag hade inte spelat de spelet sen jag var liten, De var kul. Hon sov hos mig och nu har hon precis farit ;)
Men nu ska jag kolla lite bloggar

// Agnees ;)

Svar till frida fray :)

Går ni på valborg?
Svar: Nej de gör vi inte ;) men dom i piteå gör de, emelie och dom, så jag vet inte om ni gör de ;P

Australien ;)

TjenareeTjenare! nu har jag precis kommit hem ;) Jag har precis städat lite, inte så kul men de gick ändå ;) hihi x)
Idag så har de inte hänt så mkt, på engelskan så redovisade jag och Hanna su om Australien de gick väl sådär ;) men de gick ändå ganska bra :) hihi ;> De har faktiskt inte hänt så mkt idag ;)

Nu så ser jag på magi på waverly place ;) och lyssnar på lite musik x)
Ikväll så ska jag nog baka sommarkaka ;) mumms! och jag ska nog se du är vad du äter om de är ikväll, jag tror att de är de ;)
Men nu ska jag kolla på lite bloggar :P
Svar till frida: Går du skola på torsdag?
Ja ;) inte ni va? går ni valborg?

// Agnees ;)

Skola :)

Hejhej :) nu så är jag i skolan och mobil bloggar ;D hanna sa står och demostrerar bäver dansen :p den är cool ;> nu så ska vi snart ha matte ;D men nu ska jag vara social med hanna och hanna (; // Agnees ;)

SVAR:

svar till frida
da vinci koden filmen är ju visst bra aggigirl :D du kan inte ha förstått den, kan jag ha rätt vava? ;p
Svar: Jag tyckte att den var läskig och den var på franska med svensk text, men jag var inte så inne i filmen ;)

Fotbollsträning :)

Tjenatjena :)
Idag så var vi å såg på tp :) den var bra tycker iallafall ja :)
Sen hade vi franska och där såg vi davinci koden ( stavning?) den var då inte nå bra..
Efter de så hade vi träning, de var kul men jag hade typ ingen ork alls (; men hanna hon var då mkt tröttare än jag, hon kom ju hem igår :) dom hade sovit 15 timmar på 4 nätter och de är typ de man ska sova på två ;) så hon var väldigt trött!! Olli kom ju oxå hem ;) men hon hade ont i halsen så hon tränade inte.

Nu så har jag precis äti dubbelpanerad lax med potatis och sås :) de var mummss! ikväll så ska jag bara ta de lungt ;)

 TIll Frida K: Nu fray har du fått nått att läsa ;) du får ju komentera oxå :P

// Agnees ;)


Skolaskolaskola!

Tjenaretjenare ;) idag så har jag haft skola, konstigt va? ;o hihi x)

första lektionen så hade vi lästimme, elina skulle på prao men skulle klippa sig 11 så hon fick vara med på lästimmen :)
Sen sista lektionen så hade vi idrottsprofil, vi spelade jätte oseriös fotboll sen så gjorde vi inte nå alls (; sen gick jag och hanna på grillen och köpte TOY! hannas favorit! hon är helt galen i toy ;) haha ;p lite krydd men ;p

Nu sitter jag och lyssnar på musik :) nu kommer en fråga: vilken låt lyssnar jag på?
Undra vilken låt de är? :P
Ikväll så är de träning med damerna igen, åttorna har prao så dom kan inte komma direkt efter skolan så då ska vi ha på kvällen med damerna istället och niorna har teater hela dagen så dom kan nog inte komma på  kvällen häller.

I morgon kommer hanna och olli hem :)

Nu ska jag bara kolla lite på datorn och äta middag, palt tror jag att de blir :)

// Agnees ;)

Träning :)

Tjenatjena, nu har jag precis kommit hem från träningen, de gick väl sådär.

Nu ska jag snart äta Kotletter och klyftpotatis Mummmms!! :) 
Ikväll så ska jag bara se på tv, vila och äta vindruvor :) och imorgon är de skola, men de är okej, för att de är ju snart lov, bara 4 dagar kvar till påsklov, guu vad jag längtar, men veckan är ändå it så jobbig ;) för på tisdag ska vi å se på tp de ska bli kul :) sen tror jag inte att vi har nå läxor eller nå :) guuh vad SKÖNT!

Men nu ska jag packa upp mina träningskläder, Hejdå ;)

// Agnees ;)

Den stora dagen.

HEjsan! ;) visst hade frida fray skrivit ett fint innlägg, de tkr jag iaf ;)

Igår så var jag med frida och fanny hela dagen :) vi hade jättekul! Först for jag till dom och där så bakade vi supergott bröd! :) sen vid 4 for vi till mig och även här så bakade vi bröd :) jag ville oxå ha något att äta till frukost :) sen så bakade vi rocky road, dom blev lite misslyckade men dom blev faktiskt goda ändå (; sen såg vi wild kids = finalen! jag, frida och fanny tycker att fel lag vann, vi tycker att lejonen skulle vinna, menmen. sen så såg vi jag vet vad du gjorde förra lördagen, de var inte så jättebra, de förra avsnittet var bättre ;) sen så for dom hem och då var de bara att gå och sova ;)

Idag så vaknade jag och snabbade mig att kolla ut genom fönstret! DE ÄR SOL!!!! så idag blir de skotertur, elda och kanske fiska, en perfekt dag enligt mig! jag tror att de blir min familj och frida och fannys, och kanske farmor och farfar :)
Och ikväll så har jag träning med damerna så då ska jag träna x)

Nu lyssnar jag på en jätte sorlig låt, den heter den stora dagen den handlar om en kvinna som fyller år och har baka och fixa till i sitt hus, sen ringer alla och säger att dom inte kan komma ;/ den är jättesorlig,




Den stora dagen
, de ska egentligen vara vikingarna som sjunger men den fanns it;/ den är mkt bättre med dom!
Lyssna på texten ;)

// Agnees ;)

Hello Africa

Agnes uppdatering är under all kritik enligt mig, så jag bestämde mig för att ta tag i saken och skänka några minuters nöje till hennes trogna läsare :)

Idag vaknade Agnes med ett léende på läpparna som vanligt, alltid positiv! Sen klev hon upp och tänkte på mig så mycket att hon var tvungen att smsa och väcka mig klockan 8 :O Bitch! Nejdå, det var nog snarare vid 11 och jag studsade upp ur sängen .............

Sen terrade hon med mig många telefonsamtal innan vi (läs: hon) bestämde att hon skulle bege sig mot tväråns mörka skogar. Efter ett tag hörde jag och min kära syster ett ljud utifrån som av någon konstig anledning skrämde Fanny, men in genom dörren kom bara lilla Agnes och dagen var fulländad.

Vi bestämde oss för att baka bröd, bakning är ju nästan obligatoriskt  för oss! Det blev så gott så jag vet inte vad, jag tänker inte säga hur många vi åt. Samtidigt spelade vi neger, och förvånande nog vann Fanny mest, hon brukar väl kanske inte vara stjärnan direkt (:

Nu ser vi på wal kids, hon som presenterade programmet hade nog ingen aning om hur det uttalades egentligen, det var riktig underhållande faktiskt. Barnen är på disco och det är nog det gulligaste jag har sett på länge! Agnes sitter och utbrister söt varann sekund. Jag känner att jag måste återgå till Agnes igen, det blev lite väl mycket mig känner jag. Om det nu kan bli för mycket.

På tal om Agnes har hon på sig en blå-svart randig tröja och svarta underställsbyxor med några fina hål i. SWEET ;)

Nu måste jag koncentrera mig fullt på dödens roulette, spännanade nanting!

/frida frida frida frida frida frida frida frida frida frida frida frida frida frida frida frida frida frida frida frida frida frida frida frida frida frida frida frida frida frida frida frida frida frida frida frida frida frida frida frida frida frida frida frida frida frida frida frida frida frida frida frida frida frida frida


Lördag ;)

Tjenaaretjeenare ;) nu pratar jag med frida i telen och fanny på msn ;) vi ska hitta på något kul idag! :) men vad har vi inte kommit på än (; igår så var jag bara hemma och tog de lungt, och åt chips och dip ;) de är typ beroendeframkallande ;o hihi ;) de går typ inte att sluta äta ;) nu så sitter jag och lyssnar på musik gissa vad?  ...................................................................................................................... jo hurtful med erik hassle ;) de trodde ni inte vaa? ;)

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra kanske vara med Frida och fanny, ;) men vi får väl se ska vara med dom idag iaf ;P
Nu logga Julia in på msn så nu ska jag vara social mee hon och fannygirl ;)

// Agnees ;)


You don't know what you got till you're missing it a lot.


Träning :)

Tjenare ;) nu har jag precis kommit hem från träningen, de var kul, vi spelade först 1 mot 1 sen spelade vi tunering :)  mitt lag kom 2:a ;p

Efter träningen så for jag och köpte chips och dip och även gratis sms :) yeye! :D
så smsa ;p

Ikväll ska jag bara ta de lungt! äta chips och dip och se så ska de låta  de är bra de :)
Nu sitter jag och väntar på att de ska bli mat de blir kött, ris och sötsur sås, de är gott de :) jag lyssnar även på musik, just nu är de Erik Hassle hurtful ;) som vanligt de kanske? eller?

Gud vad jag skulle vilja vara med i elevrådet!! jag vill oxå fara till emmaboda! dom verkar ha så grymt kul där! gu vad jag vill dit!

// Agnees ;)

Mormor! :)

hejjhejj, nu så är jag hos mormor och har precis ätit pannkaka :P gottvarde! nu ska jag byta om sen ska jag på träningen,
hejjdå! jag sitter fortfarande och nöter hurtful! :D

// Agnees ;)

Datasalen ;)

Tjenare, nu har jag precis gjort färdigt mitt so jobb om mobbning ;) Julia säger att de heter Arbete så vi lyssnar på hon ;)
Jag är iaf klar så jag stannade kvar och bloggade lite ;)

Ikväll ska jag på talangträning kulkul :) idag for hanna och emma till sundsvall och spelar handboll, så de blev ett till farväl men de är tur att de bara är över helgen :) men nu ska jag spela lite spel på datorn ;) hejdå!

// Agnees ;)

Emmaboda!

HejHej, idag så har dagen bara rullat på ;p idrott = fotboll! :) de var kul, men de är inte lika kul med skolan och vi spelade inte ute, utan inne, så de var inte lika kul. Sen på matten jobbade jag julia, hanna och hanna :) vi är på veckans mål veckan efter påsk :) så vi ligger före :)

Sen så fick jag säga hej då till Olivia och Hanna sa, vilken inte var kul alls, men jag får träffa dom igen på måndag :) dom ska till emmaboda på elevkongress emmaboda ligger typ i småland så de är jättelångt dit! jag vill oxå följa men de är bara dom som är i elevrådet som får följa ;p KOmmer sakna dom iaf, :)

Nu sitter jag och nöter hurtful med Erik Hassle! brabra är den :)

Erik Hassle - Hurtful

Svar till johanna :)

Vad har du lurat dom med? :>

Svar:
Att jag skulle få en till kusin,  works every time ;)

första april ;)

HejHej, nu har jag precis ätit taco i pitabröd, gott vare :)
Idag så var de bara en vanlig skoldag, sen så hade vi fotbollsträning, vi var bara 5 st där, eftersom att 9orna har tp och 8 prao så blev de bara 5 :p men de var kul ändå :)

Ikväll ska jag se på du är vad du äter på 3 an ;P och göra klart mitt so arbete om mobbning :) Jag har goda nyheter!!! Vi ska spela fotboll på idrotten i morgon! :) kulkul!

Idag är de första april, om fray,fanny eller carro läser detta så  ska ni veta att  alla gick på mitt skämt! :)


Nu ska jag göra so,

// Agnees ;)


RSS 2.0