tomt.

måste sova själv inatt.. 
 

älskar dig ♥


operationer.

tjenare, slänger väl in ett litet inlägg!

idag så hade vi skola till ett, sen for jag hem, damsög och såg desperate housewives. Sen for jag till frida och har nyss kommit hem.

igår så opererade min söta vän färne ryggen, för hon har skolios. Men allt gick bra, och hon mådde trots allt bra. VÄLDIGT skönt att höra med tanke på att det är en sån allvarlig operation när dom skulle in med skruvar och ställningar mellan koterna. Så jag hoppas att hon kryar på sig så hon kan komma hem någon gång! ♥

och idag, så har älsklingen opererat sig, han hade ett hål i trumhinnan som gick in till hjärnan. Men allt hade gått bra som tur var :D men han måste sova på sjukhuset så han kommer inte hem förän imorn. Längar såå tills jag får träffa han ♥



aja, det var ett inlägg iallafall, håll utkik! det kanske kommer flera.


^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

gullig bloggpaus jag har va? det tycker iallafall jag.


nä vet ni va.

nu tar jag en paus, en såkallad bloggpaus. De ger ju som it nå att jag bloggar en gång i månaden.

så jag kommer väl förhoppningsvis tillbaka någon gång, men ha inte för stora förhoppningar, som om någon ens skulle ha det, men ändå!

puss


så var tp över.

jahap, nu är tp över. jävligt tråkigt om jag får säga de själv!

har haft en underbar tid, med fantasktiska människor. Visst, de har varit jävligt jobbigt vissa gånger, med sena kvällar osv.. Men de är helt klart värt det!

tp är bland de roligaste jag har gjort i hela mitt liv!

kommer sakna det väldigt mycket, de är så roligt att man har lärt känna mycket mer folk, och kommit massor med personer nära.

ett stort tack till storbjärn, som gjorde våran teater till den bästa någonsin ;)














teater projektet - ETT MINNE FÖR LIVET ♥


RSS 2.0