mina fina älsklingar


jag vill till thailand!!!

Alla är typ i thailand nu eller så precis kommit hem därifrån och när jag tittar på johannas bilder blir jag så sugen på att faraa!! Det verkar va så vackert där. Gran canaria hade ju it heller skadat. vill till värmen!

what doesn't kill you makes you stronger

gårdagen blev lyckad, efter skolan åkte jag ner till anton direkt och då var moster där och sen kom frida och hugo. Dom hade tagit med sig mat från äp så jag gick ner och köpte mig en kycklingsallad jag också :) så jag spenderade kvällen där med dom och efter gustavs träning for vi hem till mig och sov här.

denna dag har bestått av tre lektioner, hälsoped, nk, matte kom hem vid tre, skönt! nu är jag hemma å skulle se lite oth men på grund av någon dum ny lag i usa så går det inte streama nå mer därifrån, it sucks. så it gick de se de it. nä.

skulle egentligen va med brudarna ikväll men de var för få som kunde så det får bli nån annan dag så istället är jag med gustav, tror vi skulle baka eller äta nåt gott och se nån film.


mina favoriter

torsdag

sitter just nu i datasalen med sanna och väntar på bussen som går vid halv, inte så länge kvar såå!

är sjuk(för ovanlightensskull??) nej inte precis. är ju jämt sjuk. Hann iallafall träna i en vecka som innehöll fyra träningar, sen blev jag ju då såklart sjuk igen. Har haft väldigt mycket hosta och varit täppt i näsan och förkyld ändå sen i måndags.. ser inga direkta framsteg heller, kanske att hostan har lättat en gnutta, kanske. men inte är de mycket.

igår var vi och firade gustavs lillkusin maja som fyllde tre och senare for vi hem till gustav och såg tv, gick och la mig halv tio för att försöka sova bort min förkylning, kanske blev de lite bättre ändå. fast inte speciellt märkbart. Men skönt att lägga sig tidigare iallafall.

kvällen kommer inte bestå av särskilt mycket, middag och tv tror jag eftersom jag får hostattaker varje gång jag går utanför dörren i den kalla luften, kanske kan jag gå en kortkort promenad, aja det återstår att se. Sen kommer väl gustav och myser med mig efter hans träning.

fredag imorn, how wonderful!


hade inte tackat nej till att komma bort från kylan och få sommar

myys

Just kvällen har endast bestått av mys, jag å gustav har sett tv och ätit gino och nu ligger vi å myser framför pretty little liars som hackar som satan. Måste bara flika in och säga att min röst inte är på topp, hes som satan.. Imorn är ingen vanliga dag utan imorn så får jag träffa johanna!! Wiiiiho :)



 idag firar jag och Gustav våran 1 år och 8 månaders dag ♥ dock så är han
å spelar hockey å jag hemma men vi firar den på olika håll. Är ju trots allt
 ingen viktig månad. Men älskar han iallafall  mest av allt och jag skulle
aldrig klara mig utan honom.

gamla bilder från lisas gamla blogg..

haha, hittade lite bilder på lisas gamla blogg som jag tänkte visa.. titta å njuuuut!




i love the way you look at me

kvällen hos färne igår var underbar. Vi hade så roligt och det är så himla kul att träffa mina små vänner. Vi fikade, kollade på bilder från sjuan, sjöng när färne spelade gitarr, gick å köpte godis osv.. Var tillbaka hos gustav vid 12.
Steg upp vid kvart i 10 å for på träningen som var 11, tyckte träningen gick hyfsat bra och det var skönt att göra bort den så pass tidigt! efter träningen så for vi å handlade lite å sen har jag sett ett pll avsnitt och nu ska jag snart äta något.

snart kommer även gustav och sen ska vi på middag! kommer ha en vädligt trevlig kväll även denna kväll. Ha det ni också!




freeeedag

fredag idag, väldigt skönt må jag säga. Sitter just nu i datasalen i freja och ska snart börja skriva på en nk inlämning om vindkraftverk. kändes lite småjobbigt sådär..

efter det har vi matte och människors miljöer och sen är det äntligen helg, och kvällen kommer spenderas med födelsedagsfika hos julia f, kommer bli väldigt roligt att träffa mina änglar och fira min stora vän som fyllt 17.

har förresten börjat träna fotboll i veckan, har gått hyfsat ändå men det känns verkligen att det var längesen jag tränade sist, men grymt skönt att komma igång. Igår hade vi spinning och styrka på kraft och hälsa, styrkan gjorde vi själv och jag, same och sundman gjorde världens jobbigaste magövning, känns verkligen i magen idag. Men det var jättekul att vi var själva på gymmet å kunde skrika så mycke som vi ville. Plankan med 5 kg vikt på ryggen var inte heller att leka med.

jaja, min helg kommer bli grym och det hoppas jag eran också blir. Pussss på er


längtar till ikväll ♥


halv åtta hos emma!

Veckan har rullat på bra, skönt med helg också!
igår hade emma halv åtta hos henne, hon bjöd på massor av god mat och vi hade det allmänt trevligt! alltid lika kul att träffa tjejerna igen ♥
Idag har jag varit duktiig, jag har sett ett avsnitt av greys, läst 70 sidor ur en bok, dammsugit och varit på 50 minuters promenad. Så nu ska jag läsa lite till sen se ett avsnitt av one tree hill säsong 8.
skulle tjuvta lite bilder från igår från emmas blogg men it gick de it. Nä, så jag länkar henne istället!
www.emmaste.devote.se

it's times like this you learn to live again

är så extremt sjukt dåligt på att blogga, sitter aldrig vid datorn längre utan bara på min galaxy å det är så svårt och knepigt att blogga därifrån + att det blir fula inlägg oxå.

senaste veckan har varit bra, har mestadels varit med gustav, amanda, familjen och släkten. Har haft en väldigt skön vecka, fastän jag inte har gjort nåt speciellt har varje dag varit uppbokad med någonting. Ångesten att skolan börjar kommer krypande. Är inte redo än, så mycket saker jag vill hinna göra och så mycket mer jag vill hinna vila och att min fina klasskamrat åker utomlands och är borta dom två första veckorna gör inte saken bättre precis.


saknar mina tjejer ♥

måste bara avsluta med att säga att jag har världens bästa kille och jag älskar han så otroligt mycket.

RSS 2.0