just nu ligger jag och ser pretty little liars och trycker i mig nötter och loka, gött!

veckan har varit bra, har ett roligt jobb så dagarna går gode så fort. Har redan jobbat första veckan så nu har jag bara 2 kvar. Sen sommarlov tills i augusti. Skönt.

SOMMARLOV!

sådär ja, nu är det sommarlov! jävligt skönt!

gick ut nian med 14 mvg och 3 vg, alltså 310 av 320 poäng. Kan inte vara annat än jättenöjd!

examenskvällen spenderades hos john med massa folk, en otroligt trevlig kväll med massor av roligt folk! vi badade typ hela kvällen, grymt skönt i vattnet!

idag så hade jag förövrigt match i sunderbyn, blev vinst med 3-2! när första halvlek var slut så låg vi under med 2-0, sen när det var 10 minuter kvar av andra halvlek tröck vi in 2 mål så de stod 2-2, vid 5 minuter kvar så petade jag in de avgörande målet, så vi vann matchen med 3-2, otroligt skönt! :D

ikväll ska jag vara med gustav, sen imorn väntas sommarjobb!