onsdag :)

heyy :)  idag så har de hänt lite allt möjligt på skolan. vi hade hk och där bakade vi äppelkaka, min blev god :D

sen fick vi tillbaka svenska provet på alla 9 ordklasser där fick jag 135 av 149 och de var MVG :D

vi fick även tillbaka vårat so prov och där jag fick 41 av 46! och de var VG! mvg var 42 och jag fick 41, surt! men de var ändå ganska bra tyckte jag.´

 

ahdebäst! :D

 


tisdag :)

hejj! :D idag så slutade vi kl 20 över 10! härligt värre!!
sen idag har jag gjort lite allt möjligt, gjort lunch som var klyftpotatis och lövbit och middag som var stuvade makaroner med köttbullar! jag har varit ute och sprungit, blev inte så långt, men vid 3,5 km och jag sprang inte nå fort eftersom att jag håller på att ana en förkylning, den sitter i fortfarande. jag blir aldrig fullt frisk :/ men jag springer för jag har ju zon snart!

egentligen så skulle jag sova hos olli i natt :D men dom var på nå möte så då skulle de bli så sent, vi skulle inte hinna göra nåt typ, vi hade typ varit tvugna gå och lägga oss direkt, så då tänkte jag att de är bättre att vi gör de någon annan gång då vi hinner göra lite mer! :)

snart är de idol! :D yippii! :)

 

ha de bäst!!


måndag!

tjenare, idag så har jag vari på nå äventyr i laver och i dalen typ, de var ganska så kul ändå ;> lite löjligt. men ändå roligare än att vara i skolan, man skulle typ hitta någon dagbok, sen någon diamant och när man skulle hitta dom så fanns de ttyp några från "hells angels" men de var ju nå fake, de var ju inte dom på rikt, men om dom såg en så skulle man typ slänga sig i skogen, och om dom tog en var man tvungen att följa med dom, ja konstigt! ;>

svar på kommentarer:

till lisa dahl:
du har så rätt x) eran lilla kisse var så sööt! :D

till frida k: haha, jadu de kanske är så  x)

till hanna : im sorry, men jag tänkte att du kanske ville att folk skulle få reda på att du har gått vidare till zon av dig. att du skulle få berätta inte jag. men nu vet ni alla att hanna oxå har gått vidare till zon! :D

aja, ska dra! hejdå! :D

söndag :)

hej :) i fredag så var de jättekul hos maja, vi spia, grilla, cykla, och massa sånt. sen sov vi i hennes buss! sen på morgonen så for jag och mamma och gick på byn, de var typ nå speciellt på byn så affärerna hade typ öppet eller nå, jag köpte en kofta på mim, sen kom jag hem då sov jag litem eftersom att vi inte sov så jättemycket den natten hos maja!

sen gjorde jag mig klar för jag skulle på lagmiddag i sikfors, där åt vi potatisgratäng, och nå kött och pannacotta till efterätt! :D mumms!

sen for jag hem vid 9
hemma så gjorde jag inte så mkt, åt godis, chips och sånt!

idag så vet jag inte vad jag ska göra! jag fick veta i torsdags att jag har gått vidare i zon flickor 95 :D
de var bara 30 st i hela norrbotten som gick vidare, och jag är en av dom! coolt! ;>

idag var de någon träning för flickor och pojkar 95-97 men jag vet inte om jag ska fara för de blir så åldersblandat och de blir inte så kul när de är både pojkar och flickor, så jag vet inte hur jag ska göra!

föressten så vill jag jättegärna ha en lite kattunge!!! :D dom är så söta! gud vad jag vill ha en! men pappa är allergisk! :(


fredag! äntligen! ;>

tjA, har inte skrivit på 1 idag och 18 timmaaar! lite dåligt av mig faktiskt men jag var hos olli igår :) vi hade roligt! vi gjorde lite allt möjligt, gick ut och gick och sånt!

sen så har de som inte hänt så jättejätte mycket faktiskt. typ ingenting speciellt i skolan och så, men ikväll så ska jag vara med hanna,hanna,lisa,emma,emily,maja och juliaa! :) de blir nog roligt tror jag!

jag måste packa upp mina idrottsgejer och även packa för ikväll, vi ska typ sitta ute och grilla och sånt ikväll och de kommer säkert vara minusgrader typ! så de är typ teckbyxor och jacka som gäller!



men nu måste jag ta tag i mig själv och packa och packa upp! för de ger ändå inge att skjuta upp de flera timmar, för man måste ändå göra de nån gång, och de kommer vara lika jobbigt när man än görde, så de är lika bra att göra de nu! ;> men ha de bäst då! :D

stäädning!

hejj! :D idag så hade vi prov på alla 9 ordklasser! men de gick ganska bra iallafall, jag missade en grej, men de gick nog bra ändå!

efter skolan så följde olli hem med mig :D hon skulle bara komma en stund för att hennes mamma skulle göra nåt, så hon har fari hem nu, vi städade mitt rum! väl behövligt, hon älskar att städa så de var tur!

nu ska jag börja göra nå mat, hejdå :) hadebäst!

tisdag :)

hejj ;> idag hade vi so prov :) de gick ändå ganska bra, godkännt iaf.

idag har jag bakat äppelpaj i muffinsformar typ. äppelmuffins med crumbel!

nu ska vi snart äta kött och råstekt potatis!

kort uppdatering jag vet, men jag har inte riktigt tid just nu, så dehär får ni nöja er med, har so prov på alla 9 ordklasser imorgon!


måndag :)

hejj, idag har de inte hänt så jättemcket på skolan. de var roligt på hembakat :) jag var med hanna och vi bakade en limpa och en äppelkaka! :D sen efteråt fick vi en bit gula kakan och en scones bit! de var mummsigt

imorgon har jag so prov om kommunerna, de är svårt men jag kommer nog få godkännt iallafall! hoppas jag!

på onsdag så har jag svenska prov i alla 9 ordklasser!!
så de är bara att plugga!

nu ser jag svenska hollywood fruar! dom verkar ganska så blåsta, men jag ska se de och plugga!

helgen :)

tjaa, i fredags så var jag med olli :) vi tog kompiskort, köpte godis, åt godis, åt mat, åt chips och dipp! :D haha, vi bara åt! men vi såg idol, jenny gjorde frisyrer på oss, vi prata, och massa sånt, så vi åt inte bara!

sen lördag så spelade jag match med sikfors det blev 4-4. sen på kvällen kom frida k till mig, och hon sov hos mig, vi såg på tv och sånt.

sen idag söndag så hade jag match 12 mot jämtövitå typ, vi vann med 10-1 :) jag gjorde 2 mål, de var nära ett tredje, men de blev två ;> men de är jag nöjd över. sen for jag och olli å åt på grillen, sen såg vi lite fotboll flickor 97, sen for vi och såg på hockey p 95 spelade, då kom hanna oxå :) vi såg den, sen åkte jag hem med moster, sen när jag kom hem har jag bara pluggar typ, och ätit! :D

hadebäst!

torsdag

tjena, idag har de inte hänt så mkt alls. vi hade franska glosförhör i tisdags, och jag tränade typ en timme i streck månda kväll och jag fick bara inte in dom i huvudet, men sen gjorde jag dom på tisdagen och jag tyckte ändå dig förvånadsvärt bra! jag svara på alla och jag fick faktiskt 31/31!! blev väldigt förvånad! men på ett bra sätt :)

sen ikväll hade vi träning, tog de lung eftersom jag inte är 100% frisk än och jag har match lördag och söndag, så då sparar jag mig till dom.

fick veta idag på träningen att jag ska spela med sikfors på lördag, i sikfors! kom och kolla den är 4 tror jag.

nu är de paus i idol, men nu börjar de om! hade! ;>

dåligt!

hej, har inte uppdatera på länge, dåligt av mig!

igår så var jag i piteå och kollade mina halsmandlar, jag ska få operera bort dom! eftersom jag har så mycket ont i halsen och så. så de är ju ganska bra tror jag :)

nu ska jag äta en kyclingbaugett sen ska jag dra till skolan, ha en bra dag! :D

män som hatar kvinnor :(

hejj, nu är jag hos jobi men hon och hanna, dom ser män som hatar kvinnor!! ;o jag HATAR den filmen! den är så läskig!  jag fegade ur och gick till jobis dator ;> jag vågar inte se den! :P

men nu ska jag se om jag över huvudtaget vågar gå tilbaka till dom!


olivia :)

hejj :) nu har jag precis kommi hem från skolan, och nu pratar jag med olli i telefon! :D hoon är så bra! <3

idag på skolan har jag inte gjort specielt mkt, inte så jobbiga lektioner! och vi hade kortdag, och de har vi imorgon oxå :) de är så skönt med kortdagar torsdag och fredag!

ikväll så har jag träning, men jag vet inte om jag ska dit, för jag har hosta! :( men jag får se!

menhadebäst! :)

strömavbrott ;s

heyy, igår uppdatera jag inget! sorry för de då! men jaa pluggade faktiskt, sen på kvällen så var jag med frida k :) vi bakade filmjölkskaka, åt fruktsallad och såg på idol. sen idag så har jag vari på skolan, rätt okey dag faktiskt. på hk:n idag så skulle jag byta grupp, från eva till anneli, för hos anneli var typ alla mina vänner! och i min var alla fridas vänner, så då ville vi byta! så jag sa de till molander att hon skulle säga de till hk lärarna, sen när vi kommer dit då säger dom att man absolut inte får byta! om en vill byta vill alla byta, men de här var ju av jättebra orsak, men dom sura ihop!! så de blev inge byte! :(

sen när jag kom hem idag så säger pappa att vi inte har nå ström!! :( jag tänkte shit då har jag ingen dator och ingen tv = disney! men då kom jag på att jag har ju en bärbar datorn och pappa har ett mobilt bredband, så då löste de sig! men dehär interner går ganska segt, men de funkar ju iallafal! men nu har jag snart slut ström i idatorn!! så jag måste skynda mig!

menhadebäst! :)


disney channel in my heart! <3

tinas cookalong :)

ikväll så har jag inte gjort mycket. sett på tv, hostat och ätit :)

till kvällssnacks så tog jag och gjorde gurka och vitlöksdipp, så gott alltså! :)
sen så sa jag till mamma de här måste ju ändå vara gode nyttigt sa jag stolt sen sa hon njaa, de är ju mycket fett i cremfriech. jag hade suttit och ätit de med gott samvete också är de inte ens så nyttigt, men jag kan trösta mig med att de är nyttigare än godis i alla fall! :)

imorgon vet jag inte om jag ska på skolan eller inte har jättemycket hosta nu men jag vet ju inte hur de är imorgon! de är svårt!!


mumms med gurka och vitlöksdipp! :)


sommaren med göran

jag har helt plötsligt börjat blivit riktigt aktiv med mitt bloggande! imponerande va?

jag hade tänkt skriva lite om filmen "sommaren med göran"

den handlar om göran och hans händelserika liv. han är snäll men överspänd. Han är stressad av sitt arbete som event manager eftersom han aldrig lyckas leva upp till chefens och kundernas krav, t ex att skaffa kronprinsessan eller åtminstone Nelson Mandela till festerna. Han gör ständigt bort sig i sociala sammanhang, eftersom han av nervositet säger fel saker. Och, framför allt, han är inget vidare på kärleksrelationer eftersom han ständigt misstolkar signalerna hos sin partner och ägnar alldeles för mycket tid åt att just försöka tolka signaler i stället för att känna efter vad han själv vill.

haha! rekomenderar den filmen verkligen! :)  den är jätterolig, och jag garanterar många skratt! om man inte tycker den är rolig kan man inte ha någon humor!!


den får ♥ ♥ ♥ ♥ hjärtan av 5  :)


måndag

nu har jag precis kommit hem från skolan, idag så hade vi ganska så slapp dag. lästimme, engelska, bild, musik och profil och profilen så har jag hembakat = hemkunskap


idag så har jag haft jättemycket hosta sjuktjobbigt jag har en host medicin som är jättebra, men den får man bara ha på natten för att de är nå skumt i den! ;s


idag på hembakat så sa eva forsell: du skulle ha stannat hemma idag.
men då svara jag: nnnnnej! jag om man ska gräva ner sig så kan man ju nästan aldrig vara på skolan, man missar så mycket om man är hemma!

nu så ser jag på disney! min favorit kanal ju! :D





 


godnatt!

nu har jag sett hannah montana och sånt, så nu ska jag sova! är trött!

SOV GOTT!


bio!

jag bestämde mig för att fara på bio, jag såg den med frida och fanny :) anna,mamma och pappa var oxå där. den var jättebra filmen, så coool den var, rekomenderar den verkligen, men inte till dig som inte har någon humor! haha, de är ett måste till den här filmen!

nu sitter jag och ser hannah montana, nytt avsnitt faktiskt!


sommaren med göran

tjaa, ikväll är de sommmaren med göran på bio, jag vet inte om jag ska å se den, men dom säger att den är bra och rolig, men jag vet inte faktiskt. får se ;P




ghost wisperer.

nu så sitter jag och ser ghost wisperer, de är jättebra (y) idag så har farmor,farfar och frida vari här :) jag och frida ska baka ikv men jag vet inte om hon skulle på bio elr nå, vi får väl se hur de bir med de? ;>  men nu ska jag se ghost wisperer klar.

 


ny design :)

jag har gjort en ny design ;) jag är gode så nöjd med den! :D


vad tycks?

tjejkväll! :)

hej :D ifredags så var jag hos lisa med emma,lisa,julia,julia,judith,maja,emily och hanna :D vi hade jättekul! vi såg flyg 29 saknas, prata, köpte godis och sånt! och vt åt lite godis oxå! sen sommna vi vid 1, sen på morgonen så såg vi lite flyg 29 saknas, hundtricket och ice age 2 :P vi åt oxå lite varmkorv, sen for jag hem och då for jag och såg sikfors match, skulle egentligen spela, men jag var så förkyld så jag sa nej.
sen på kvällen gjorde jag inte mkt!

idag så vet jag inte vad jag ska göra ;> vi får väl se ;) men nu ska jag äta frukost iaf :P


jag och tjejerna :) <3

snorig

hej :) igår så hade jag match med sikfors, vi vann med 6-2 skönt var de och vinna, igår på matchen var jag förkyld och hade ont i halsen men jag spelade ändå :P jag har haft match söndag, måndag,  träning tisdag, match torsdag, ann frågade om jag ville spela ikväll, men jag tackade nej för att de har varit så mkt matcher och att jag är jätte förkyld, så då hade de varit match idag och så ska jag kanske spela med sikfors imorgon då hade det blivit 5 matcher och en träning på en vecka! de är mkt, men jag tror inte att jag ska spela imorgon, för jag är jättejätte förkyld! ingen smak och ingenting! :( jag hatar att vara förkyld, men jag ska nog kanske spela med damerna nästahelg istället! :)

ikväll så ska jag nog till lisa och vara där med hanna,lisa,emma,emelie,maja,miriam?,julia,julia?,judith? olli? och typ dom  :D de blir nog skojj :D men jag vet inte om jag ska sova pga min förkylning, men jag tror de :P

men nu ska jag snora vidare! hadebra! :)

onsdag

hej, har inte skrivit på länge, men nu gör jag de ;) i söndags så spelade jag match med sikfors, vi förlora med 9-0 ;o men typ 4 eller 5 mål var offeside mål, de var urkassa dommare! verkligen! sen i måndags så spelade jag med älvsvby damer, vi vann med 2-0 mot lira och jag gjorde ett mål :) och jag spelade min bästa match någonsin! de var jättekul! :) sen igår så hade jag träning då fick jag veta att jag skulle spela med sikfors imorgon :)

idag så har jag varit i skolan, sen for jag och jobbade med laget typ på skofynd och hede undan nå skor och sånt x) de var ändå inte jättetråkigt! sen så har jag bara tagit de lungt, och nu ska jag snart ta en kopp med tee med honung i, har fått lite ont i halsen, så då kurerar jag mig ikväll ;) så jag kanske mår bättre imorgon! :)

sen ska jag soova! :)



hadebäst

RSS 2.0