GODIS!

hejj, igår så var den där paraden och vi fick ett stipendie, sen så BRÖT jag mitt godis löfte, de var inte att jag blev för sugen elr nå, utan att jag bara inte orkade ha de längre för jag hade de ju förra året och så, så jag orkade helt enkelt inte nåt mer ;) men jag har lovat mig själv att bara äta en gång i veckan :) men vi får väl se hur de går med de! åt igår och är sugen på godis idag, så vi får väl se hur de går att bara äta en gång i veckan, men jag ska försöka,

men efter paraden kom olli till mig :) vi spelade kort, åt godis, gungade, pratade och massssssa sånt! roligt hade vi iallafall! sen for vi till farmor och farfar och åt blåbärs pannkaka! de var jättegott!! sen åt vi lite jordgubbar och blåbärspaj till efterätt, sen när jag kom hem så for jag till frida, och såg chasing liberty, men sen blev de strömavbrott så då kunde vi inte se nåt mer, så kom fanny hem så då la vi oss och sov, man kunde ändå inte göra nåt när de var mörkt.

och idag så har jag match med sikfors mot lira tror jag!  så önska mig lycka till ;)


mumms! :)

hadebäst :)

äif 100 år :)

hej :) idag så har jag vari på byn då äif firdade 100 år, de var roligt, jag var med hanna,hanna,lisa,emma,nina,olli,klara, miriam och julia f, vi var där och hade roligt, de var en väldigt lyckad kväll! vde var nå tävlingar där typ såpbrottning, kareoke och nån vattentävling ;>

men nu ska jag typ sova, de är någon parad imorgon på älvåkra kl 12, mitt lag skulle få ta emot något pris! de är ju kul :)

men nu ska jag sova, är trött efter en hel skol vecka!

hadebäst! :)


fredag :)

tjaa, igår så hade vi match mot storfors 95 :) och jag har väntat på den här matchen jättelänge för sist vi spela mot dom då hade vi världens sämsta domare! men den här matchen hade vi inte häller bra domare! men vi vann iallafall med 3-0 :) och jag blev så glad när vi vann! ååh, så skönt de va!

och i onsdags på träningen fick jag veta att jag skulle spela med sikfors på söndag! de var jättekul!

ikväll så är de äif fyller 100 år,  så då ska jag dit och vara med hanna och dom :)

imorgon så är de någon parad på älvåkra och vi skulle få nåt pris så då skulle vi gå den, sen ska jag kanske vara med olli, men jag vet inte ;)


hadebäst! :)


onsdaag,

tjaa ;> idag så har jag varit i skolan! ;p svårt att lista ut! men idag på vårat långa hål så for vi hem till julia, och där lekte vi i källaren, åt och typ sånt! sen hade vi matte och no, där gjorde vi inte så mkt, imorgon så ska vi ha frilovsdag, vi sks till lillstrand, och jag ska ta med mig kyckllingsallad till lunch! gottgott! jag vet inte om jag ska ta ned nå fika, vi vår se! 

HADEBÄST! :)



tisdag,

hej :) idag så har jag varit i skolan ;> de känns som om vi har gått i skolan hur länge som helst, som att vi aldirg har varit lediga! menmen, idag har vi fått ändringar på schemat, på onsdagar har vi 2 timmar och 20 minuters hål, men om vi skulle kunna flytta upp hk dit så har vi kortdag på torsdag och fredag, men jag tror inte att vi får igenom de, så då kommer vi ha 2 timmar och 20 minuters hål, jobbigt! de finns inget alls att göra då! men vi kan inte göra så mycket åt saken faktiskt. vi har prov i so på kommunerna, vad en kommun gör, vad en kommun är bra för och massa sånt, de är ett prov på 27 sidor typ så de är bara plugga, jag har gjort några uppgifter i boken idag, men inte många!  men de är ettag kvar, och jag har ju lektions tid också.

snart kommer frida till mig och vi ska äta frukt, och sånt :) sen ikväll kl 9 ska jag,frida och fanny se ghost wisperer! :)

hadebäst! :)



första skoldagen ;>

tjaa, nu är första skoldagen avklarad :) SKÖNT! nu är de bara några hundra skoldagar tills det är sommarlov nästa gång! vi började kl 10 och jag sov hos fanny och frida inatt, så då åkte jag moppe med fanny till skolan idag, sen först fick vi lite information, typ vilka lärare vi ska ha och så, vi fick ändå ganska bra schema för att gå i 8:an, vi går till 10 över 3 alla dagar utom fredag då vi slutar halv 2, så ändå hyfsat bra! och nu i 8 får vi HK!! :) jag har längtat till de i flera år!

jag fick även ÖVERSKÅP! så då slipper man böja sig ner hela tiden!  jag blev jätteglad! :D från och med imorgon går vi som vanligt = efter schemat, förutom torsdag då vi ska till lillstrand tror jag,

men nu ska jag se på tv ;> hejdå! :)




         
sommar <3 och JORDGUBBAR! :) mummms!

opps,

tjjabba :P jag har inte skrivi på etttag, men jag har inte orkat och så vidare, men i fredags så var jag med carro b på dagen, sen kl 5 for jag och hanna till elina för hon fyllde 15 år, jobi var oxå där, vi fikade, satt vid dator och sånt, vid 10 så var de bara jag jobi och elina, för hanna for hem vid 8, vi gick på shell och hyrde en film, springbreak tror jag den hette, den var jättelejd! men den var bra. jag kom hem vid halv 1

lördag så hade vi lilla vm i boden, i fotboll alltså, första matchen förlorade vi med 4-2 sen andra matchen så förlora vi med 4-1 sen på kvällen så var jag med frida, fanny och emelie :) vi såg på sleepover och wildchild vi fikade såklart oxå :)

idag så har jag varit i boden på lilla vm ;> vi tavlade om 5 och 6 plats, vi vann den matchn med 2-1 så vi blev 5:a av 6 ;> haha :P

imorgon börjar skolan! men jag längtar lite, för de är många kompisar jag inte har träffat på hela sommaren :P så de längtat jag till! :)

hadebäst! :)

torsdagdentjugondeaugusti ;)

tjja, igår så var jag med emelie :) hon köörde hit med sin moppe :P vi gjorde lite allt mööjligt, vi lekte gömma sked och frukt som vi gjorde när vi var små =) sen for jag på träning :)

idag så har jag varit i piteå med moster, carro och lucas :) jag shoppade två par jeansleggings och en t-shirt :P dom var fiina :) sen ikväll så har jag sett ghost wisperer, de var läskigt! hhaha, men jag är ju lite rädd av mig, hihi.
 
imorgon så kanske jag ska till eliina, hon fyller år :) men jag vet inte om hon är frisk! /; vi får hoppas de!

hadebäst! :)


onsdaag :P

tjenare, idag så steg jag upp tidigt halv 10, sen for jag och pappa till piteå och skulle kolla lite på moppar ;> jag hittade då ingen speciell, sen for vi och åt lunch på subland, gottvare! sen sen for vi hem :P igår så var jag med frida, fanny och hugo, sen på kvällen var jag med frida :) vi bakade nyttiga mufffins!!!! me like :)
sen gick vi till mig sen sov hon hos mig ;>
när vi skulle sova så såg vi she's the man! så bra film! :D

nyttiga bär muffins!
ta ett vanligt muffins recept, men ta bara hälften av sockret, sen tar man och tillsätter allt de andra utom mjölet och vanlijsockret,  man tar lite mjöl och lite lättkesella, sen istället för vanlijsocker tar man en vaniljstång om man har, annars tar man vanlijsocker.

sen fyller du muffinsarna PROPPFULLA med bär! tex hallon, blåbär! :)

sen her man in dom in i ugnen och servera med kall MJÖLK! :) mummmmmms!
(hur mycket nyttigare dom blir vet vi inte riktigt, men lite iallafall)
hadebäst!

tisdag :)

hejhej, idag så vaknade jag vid 11, då åt jag frukost, satt vid datorn och såg tv :) sen lät jag maten smälta, sen for jag och sprang till frida,fannny och hugo :) här har vi hållt på lite med veden, fikat och sånt :) och nu håller frida på att göra köttgryta och ris ;> ikväll så ska jag vara med frida tror jag ;)

jag åt en annorlunda frukost idag, jag åt en
milkshake-smooti
tänkte slänga in receptet som jag har hittar på själv ;>

till ett glas
2 dl mjölk
1 banan
2 msk oboy
3 nävar allbran flinger.

sen mixar man detta, och sen dricker man detta till någon macka/smörgås.

hadebäst! :)

breathing your love.


  Darin feat. Kat De Luna -breathing your love

fotbollsträning :)

tjenarebloggen :) idag så har jag varit hos carro, lucas och moster :) jag och carro bakade chokladbollar ;> dom blev skitgoda!!!! :D jag hjärta chokladbollar! de är så gott! sen for jag hem, satt lite vid datorn och sen for jag på fotobllsträning i sikfors, de var kul :) vi sprang gode mkt ;> men de gick bra ändå! :P

nu vet jag inte vad jag ska göra, äta, duscha, se tv :)

hadebäst! :D


SÖNDAG

Tjenare :) har inte uppdaterat på ett tag :P men jag har inte haft tid ;> idag så har jag varit och spelat match med damlaget ;>de var kul :P men vi förlora med 5-2 /; men de gick ganska så bra för mig iallafall :D ikväll så vet jag inte vad jag ska göra, ÄTA iallafall, annars så ska jag nog bara ta de lungt :)


gud vad gott dehär skulle vara nu! jordgubbar <3

hadebäst! :D

FREDAG :)

tjenare ;> idag så vet jag inte vad jag ska göra :) tror att jag bara ska vara hemma :P för ikväll så har jag match mot lira!!!! :D gud vad jag längtar till den ;> jag har inte spelat en match med vårat lag sen umeå! så jag längtar! :D

igårkväll så såg jag ghost wisperer ;> de var läskigt men bra! :D



hadebäst! :)

frida, hugo, farmor och farfar :)

Tjaa :) även idag så har jag varit med frida och hugo :) sen for vi till farmor och farfar ;> farmor kom och hämta oss ;> och där så åt vi varmkorv, glass, sola bada och sånt ;> sen for vi hem och då for jag på träning :P och sen åt jag och nu sitter jag och pratar med marre på msn :)

hadebäst :)

TORSDAG

Hejj :) igår så var jag med frida och hugo ;> jag cykla dit, sen när jag var halvägs så mötte frida mig :) sen ringde birger grahn och frågade om jag ville spela med sikfors igårkväll i gammelstan, och de villejag :) men de gick inge bra, vi förlora med 5-0 men de var några jätteknäppa dommare, ja dom var värkligen inte bra! :P menmen! ;>

men idag vet jag inte vad jag ska göra :P

hadebäst! :P

ONSDAG

Tjeenare ;> igår så var jag med frida och hugo, och sen fanny :) åsså smsa jag med mariana typ hela dagen :D sen på kvällen så hade jag träning i sikfors, de var kul :) vi spelade hela träiningen! :P sen så kom frida och fanny till mig och då såg vi ghostwisperer och åt cheeskake ;> min cheeskake, som jag har gjort, den blev skitgod! :D vi hade bestämmt på dan att dom skulle komma och se ghostwisperer hos mig ;> för de är så läskit å se sjäv :P

sen gjorde jag inte så mycket ;> idag har jag ingen aning om vad jag ska göra! /;  har någon något förslag? :P

hadebäst! :)

TISDAG

Tjeenare ;> har inte uppdaterat på väldigt väldigt länge :P men de har gått åska, och de har varit så himla fint väder, hela veckan! :) men nu är de slut på de oxå /; men en vecka iaf, i helgen så har jag varit på zonläger i alvik :) de var kul :) lördag så kom vi dit halv sen började träningen 9 då var de tillslag och passning, de var då gode kul :) sen var de lunch spagetti och köttfärssås, sen var de träning igen halv 4 så var de anfall och avslut, de var kul :) sen hade vi ingen mer träning på kvällen, så då sov vi sen på söndagen hade vi matcher :) första gick bra, men andra gick sådär ;> menmen! :P

sen iförrgår kom frida och hugo å sov hos oss :) sen igår så gick de åska, så jag och frida såg på film, fika och sånt :)

idag vet jag inte vad jag ska göra ;> FRIDA om du läseer vad ska du göra idag? ;>

som ni ser så har jag gjort en ny design ;> säg vad ni tycker om den :)

umeå fotbolls festival :D

HEjhej :D har inte skrivit på länge, för att jag har varit på umeåfotbollsfestival :D de var jätte kul :)

Torsdag: i for hemmifrån kl 8, jag,hanna,mamma och pappa, kom fram vid 11 då vi shoppade till halv 1, köpte ett hårband :D sen hade vi match 14.40, vi vann med 6-0 dom vi spelade mot var inte bra alls, sen kom vi tillbaka till hotellet och duschade å sånt, sen for vi och åt på droskan, jättegott! grillbuffe, sen så for vi på hemmakväll och köpte glass, sen så busade vi runt lite på hotellet och sånt :D

Fredag: så började vi dagen med en match kl 8 den vann vi med 2-0 jag gjorde ett mål :) 
sen hade vi en match kl 1 den vann vi med 5-0 och jag gjorde ett mål :) sen for vi och shoppade igen, sen hade vi match kl 7 den vann vi med 4-0 sen var vi på hotellet och svamla :)

Lördag, hade vi oxå en match, vi hade gått vidare till a-slutspel, efter som vi gick obesegrade genom våran grupp, matchen var kl 8 på morgonen även då och vi vann med 5-1, jag var inte med för att jag hade fått en bristning i låret på den sista matchen på fredagen, så de var omöjligt att springa, sen shoppade vi och jag köpte en tröjja på gina, sen hade vi match 3 och den vann vi med 2-0 sen for vi ut och åt alla i vårat lag utom carro, de var jätteskojj och jättegott :D  sen for vi på hemmakväll och köpte glass :D

Söndag: på söndag var de semifinal kl 9 och den vann vi med 2-0 :) så nu var de dags för final den var halv 4, och den vann vi med 3-0 :D när de hade blivit 3-0 så var de typ 5 minuter kvar, dår frågade jag om jag fick gå in någon minut så jag hade varit med på finalen och de fick jag  :D  så jag var med dom sista 5 minuterna :) så de var jättekul ;>  sen for vi hem och sen så stannade jag,hanna,mamma,pappa,elina,johanna,åsa och peter och åt  på någon resturang ;>

så vi vann umeåfotbollsfestival :) de var jättekul! :D





klicka här för att läsa om oss på piteå tidningen :)

RSS 2.0