SO

so prov på onsdag, så ni kanske fattar vad de innebär? jo, nämligen att jag tänker spendera min kväll framför min so bok.


första advent

tjenare :) i fredags så var jag i piteå och shoppade, jag köpte en kjol, ett linne och en kofta. I lördags var jag med evve, emma, hanna su och olli, vi pratade, såg på film, gick en jättelång prommenad osv, osv!
de var iallafall jättetrevligt!

Idag har jag haft träning och vari på skylltsöndag med evve,emma,hanna su och olli, sen efter ettag kom judith!
jag evve, hanna su, emma och olli var å åt på äp, de var ggode så gott åt oxfiletallrik.

nnu så ska jag se på tv, hejjjs!


/a



28 dagar kvar..

tjosan, har inte orka skriva nåt dom senaste dagarna men de har hänt enhel del x)

redovisning i svenska, fått tillbaka franska provet 113 av 115, farmors pepparkaksdeg har landat i kylskåpet ♥, bio (new moon), massor av tv, inge plugg, några promenader, julpynt, lite snö har landat, och 28 dagar kvar till julafton!
De var typ allt (:

nu ska jag städa i mitt rum och göra de julmyysigt!♥



/a 

svar på kommentar :)

vad gjorde ni på hemlagat?
svar: vi gjorde sommarkaka! :)

nu ska jag gå igenom min redovisning, sen ska jag nog gå och sova.


rrubrik

tjo! skreev inget igår, hade fullt upp hela dagen. Jag gjorde lite allt möjligt.

idag har dagen gått gode fort, och jag har haft hembakat! gud va de är kul, i like it!

imorgon har jag
svenska redovinsning om en bok i 5 min, skulle egentligen ha den förra veckan så jag ska bara gå igenom den liite snabbt ikv :) 

 
nu ska jag ta miig nå käk och se på hells kitchen!

/a

BAK

dagen har bestått av bak, mat, promenad, godis, hanna och olli. De är så man kan kortfatta min dag.

okey, jag ska försöka berätta lite mer i detalj. Imorse kom hanna och olli och då började vi med baket. Vi bakade snickers och rockyroad. Sen efter vi hade proppat i oss äckligt mycke smet så gick vi ut och gick, 8 km. Vi var stolta efter våran långa promenad! (y)

sen åt vi middag och smaka lite av våra bakverk och sett robinsson.

ollii for hem vid 7 och hanna vid 10 och nu ska jag ggå och sova! sskönt :)

/a

SOVIT

tjenare, eftermiddag har jag spenderat i soffan framför tv:n sovande, skönt enligt mig! :)

/a

inte illa!

tjenaretjenare, den här dagen har varit bra trots allt. Har inga biverkningar från sprutan än så länge bara gode så ont i amen.  men vi får väl se de, kommer kanske. Har inte heller nå träningsverk som jag verkligen trodde att jag skulle få, men nej! så de är en sak till som har vari bra! de enda jag känner från idrotten är lite onte i handlederna.

vi sluta 12 idag för vi hade ingen idrott, så jag kom hem för en liten stund sen.  Nu ska jag bara se på tv och ta de lungt!

har inte bestämmt nåt för kvällen än, så vi får väl se vad som händer med den :)





/a


sprutan

tjolahoop, idag har jag tagit sprutan de gick bra och de gjorde inte alls ont men nu har jag lite ont i armen. Vi får väl se hur be är med mig senare, man kan typ få feber och vara orkeslös och såntt, men de varar bara någon dag.

på idrotten idag hade vi boxning och jag vet med säkerhet att jag kommer få väldigt mycket träningsvärk överallt, för vi gjorde lite situps och sånt oxå, och träningsverk framförallt i armen + smärtan i armen av sprutan kommer nog inte kännas skönt, men de får vi väl se då.

for till fanny efter skolan och vi såg på leila på landet och leila bakar i typ 2 timmar, dom hade spelat in dom så då satt vi och matade de! :)

är lite trött så ska se på leilas jul på nätet och bara cilla hela kvällen, skönt säger jag bara!


/a


INGEN LÄXA

tjenare, skrev inte något igår hade fullt upp hela kvällen.

idag hade vi svenska på morgonen men hon var inte där så vi hade ingen lekton så vi hade kunnat haft sovmorgon till kvart i 10 typ  =) men inte visste vi de, så nog var vi på skolan 10 över 8 -.- men de finns inget man kan göra.

jag har ingen läxa idag! gjorde bort den igår, så skönt! de är typ min första veckodag utan läxa på typ 2 veckor, snacka om skönt! 

har fått tillbaka mitt biologi prov, fick 79/80 å de är ju gode så bra ändå :) man kan inte få så jättemycke bättre än de. Så jag är jättenöjd! MVG!

vii syyns.

/a

ullared

har fått ihop min svenska redovisning så den är mellan 4.45-5.11 så vi får väl se hur de går, ska gå igenom den någon mer gång sen.

är sugen på nåt, kanske en frukt eller en smootie elr nåt sånt.

nu ullared! hejs.

/a

ukulele

idag har jag spelat ukulele! jag är så grymt bra på de, haha! för er som inte vet vad en ukulele är så är de en liten gitarr med 4 strängar, haha jag är gryym x)

idag har de vari en jätteskön dag, inte nå jobbiga lektioner alls, skön dag att börja med efter helgen.

måste träna på min svenskaredovisning som ska vara i 5 min, ibland får jag det till 3.30 och ibland tilll 4.45 så vi får väl se hur de går, sja pluggga idag.



/a


morotskakan uppäten...

nu är morotskakan uppäten, gu så god den var! mumms, jag ♥ morotskaka.
ville bara upplysa er om det.



/a


morotskaka ♥

tjohoo, idag har de inte hänt mycket. Gjort färdigt mattemålet i alla fall, nåt mera plugg har jag inte gjort men kvällen är ju inte slut än. Jag har också varit på promenix med frida och mamma, blev 4 km ungefär. Sen har jag bara kommit hem och ätit middag och den bestog av entrecote och klyftpotatis, mumms!! jättegott blev de faktiskt. 

Kvällen kommer bestå av vad blir de för mat, vem kan slå filip och fredrik, morotskaka, leilas jul/bak, kanske plugg och kanske nåt mer ;> ha en trevlig kväll!

längtar verkligen tills jag ska baka rocky road ♥

/a


ROCKY ROAD

har jag pluggat nåt? nej, har iinte hunnit. Men ska nog kanske göra de senare idag. Idag är de mkt bra på tv, ghost wisperer och one tree hill.

idag är en sån dag som man hällst vill sitta inne och nöta leilas jul på nätet, och det ska jag nog göra oxå.
Hon gör så goda saker speciellt rocky road! de är så gott! de ska jag göra i vinter helt klart!

Så här gör jag rocky road:

Ingredienser

600 g mörk eller ljus blockchoklad
2 påsar dumlekola
7 dl mini marshmallows

smält chokladen i ett vattenbad blanda i dumlen och 6 dl marshmallows och rör om. He fyllningen i en liten plåt klädd i baklåtspapper så kakan blir ca 3 com tjock och strö över lite marsmallows. He in i kylen i ca en timme ta sen ut den och skär i fyrkanter.

de var som jag gör dom, här hittar du leilas recept.




Rocky road.

/a


VAKEN

tjoho, nu har jag vaknat! igår var jag med elina och jobi, vi åt glass, såg på tv, satt lite vid datorn och sånt. De var roligt! :)  Idag vet jag inte va jag ska hitta på, ska nog plugga lite.. svenska redovisning, matte, och idrottsfrågor ska in till veckan. Så de är bara att sätta igång.
Hejjs!

/a


PROMENAD

nu har jag kommit hem från en långprommenad, jag gick med frida och jag gick ungefär 7 km. Sköönt!
ikväll kanske jag ska vara med elina och jobi =) snart ska jag äta middag och de blir köttgryta och spagetti :D
men nu ska ja duscha, Hejjs!

/a


ONE TREE HILL

goddag allihopa! igår så såg jag och frida oth hela kvällen, gud vad de är bra och nu på 7 säsongen är de riktigt spännande! Vi såg 3 avsnitt igår och 2 idag.



/a


IDOL

nu har jag sett idol, dom jag ville skulle hänga löst gjorde det. Och jag är jätte glad över att tove, erik,kalle och mariette är kvar =) nu sitter jag på mammas nya dator, den har touch skärm! fatta coolt. är något avis nu ;> haha, men ska gå och vara social med min vän fridak :)



söjn ser datorn ut, med touch! så coolt!

/ a

IDOL VÄNTAR

nu sitter jag och väntar på att idol ska börja, dagens tema är duett, spännande.

själv så hejjar jag på
tove och erik och calle kan komma trea =)



/a

bytt igen...

allt bara sket sig näär jag skulle ha den svart så jag tog ett stort beslut.. att de svarta skulle bort.

så nu är de vitt igen, men med lite mindre text x)

FIXAT

har inte harft mycket att göra så jag har gjort om lite här på bloggen. Jag har gjort allt svart istället för vitt ska jag ha kvar de som de är nu eller ändra tillbaka till vitt?  Har även gjort texten lite mindre.. är de svårt att läsa den nu? ska jag göra den lite större?

vad tycker ni?


 /a

FREDAG

tjoho, kom hem för ett tag sen ;> fick veta so:n idag, fick vg- helt okey ändå. På engelska sektionen fick jag vg/mvg! de var roligt!

ska se tv och sånt nu, hejjs!

/a

glee

någon som såg glee ikväll kl 9 på 4:an?
där var iallafall den här låten med,

Don't stop belivin'. som i vanliga fall är med journey men dom i glee sjöng den och jag tyckte den här versonen var väldigt bra!


den är väldigt bra tycker jag, väldigt värd att lyssna på! GÖR DE! :D
 

/a

PROVEN bortgjorda, wiiho!

tjenare, idag harde jag biologi prov och franska prov. Båda gick bra! svarade på allt på båda proven. Nu är de bara muntlig svenska redovisning i 5 min om en bok nästa vecka, lite matte och ett idrottspapper där skulle vi svara på några frågor.

IMORGON ÄR DET:




skönt!



/a


prov,prov och mera prov

Hejjj, har pluggat och varit ute å gått ikväll, ska fortsätta med pluggningen nu. Sen blir de bonde söker fru!

/a

FILMFESTIVAL

tja, idag har vi haft filmfestival, vi såg tre kortfilmer och en långfilm. Vi slutade halv två idag :) sen kl 5 hade jag utvecklingsamtal... men de gick bra och jag hade bra i typ alla ämnen så jag är nöjd =)

sen har jag inte hunnit gjort så mycket, mest pluggat biologi och franska har prov senare i veckan så då är de plugg som gäller! 

vi hörs!

/a


PROMENAD

tjenaretjenare! blev ingen uppdatering igår.. Så de blir nu istället.

Igår gick jag ut och gick med frida k. Sen på kvällen var de farsdagsmiddag hos farmor och farfar, det var riktigt god mat! fläskfilegryta med klyftpotatis med sallad, vitlöksbröd och julmust till det. De är gourmet mat!

på kvällen for jag till mormor och sov där. Idag så började jag 25 över 10! :D yeah! skönt var det!
sen har jag inte gjort så mycket idag bara pluggat biologi och lite franska. Jag har sett på tv oxå! och även vari ute å gått.

Men nu äre ullared! så coolt program, så vi hörs!



/a 


SHOPPING!

tjenare, idag har jag varit i piteå och shoppat med min mamma :) jag köpte ett par jeansleggings, två tunikor och ett par leggings. Sen har jag inte gjort så jättemycket faktiskt. Ätit lite chips, god mat som var kyckling klyftpotatis och sallad :) snart ska vi glögga! muuumms så gott har längtat efter de jättelänge =)

/a

IDOL

De blev en hemmakväll ikväll, men de är skönt de oxå efter en jobbig skolvecka :)

Idol har jag sett ikväll och dom bästa är KALLE, ERIK och TOVE.

Vilka tycker ni är bäst i idol?


/a


fredag!

heyy :) idag har de inte hänt något speciellt på skolan. Lämmnade in so:n idag. Skönt att de är borta ur skallen nu. En sak mindre att göra! Idag ska jag nog hitta på nåt, kanske vara med några vet inte riktigt :) jag får väl ta kvällen som den kommer x)


mumms med godis :D
vi får väl se om de blir nå godis ikväll!

/a


SO

Hey, idag kom olli till mig efter skolan :) nu ska jag göra lite so.. de lilla som är kvar.

hejjs!


/a


massa massa läxa

hejj :)) skoldagen idag gick ganska så fort. Vi hade en föreläsning idag i två timmar så de fördrev ju tiden lite. Sen har vi typ inte gjort nå mycket idag. När jag kom hem så satte jag mig vid so:n men jag hittar inge att skriva om.. Så jag ska försöka hitta nå fakta till so:n som jag ska lämna in på fredag och sen ska jag träna lite biologi, har prov i det nästa vecka, ska kanske göra lite engelska ska lämna in sektionen på fredag, franskaprov nästa vecka.. 

någon som är avundsjuk?

/a


one tree hill

De blev inte mycket so gjort, har andra läxor som ska in före. Så so:n blir troligtvis imorgon. Jag har sett one tree hill avsnitt 7 säsong 7 de var jättebra! ååh, så spännande de var :D Men nu ska jag snart gå och sova, ska göra en tidig kväll ikväll så jag orkar massor imorgon!

Godnatt!

/a

SO, iigen! ;s

Nu har jag precis kommit hem från skolan, nu väntar so!

/a


so

har gjort lite so nu, inte så långt ifrån klar, tänkte bara upplysa er om läget!

/a


blogg.se

jag skulle skriva här igår, men kunde jag logga in? nej! så jag sket i de hela.

Iallafall, idag så hade jag skola = slut på lovet!
första skoldagen gick bra, så de var helt okey. Vi startade med en skön dag, vi har inte någon jobbig lektion på måndagar. Lästimme, bild, engelska, musik och profil och på profilen har jag hembakat. Alltså en riktigt härlig dag att börja med :)

Nu har jag precis kommit hem från skolan och nu är de kolsvart ute och klockan är bara halv 5! Nu märks det att de är vinter.

Ikväll har jag tänkt att göra en tidig kväll eftersom de blev en sån sen kväll igår. Kvällen ska bestå av plugg. So och engelska. I so:n ska jag skriva om vietnam fakta och diskusion. Måste försöka få de klart ikväll.. Så då vet ni vad min kväll kommer innehållå.

Nu äre bäst att börja med all pluggning så de blir färdigt någon gång.

/a


söndag 1:a november 2009

Hejhej, idag vaknade jag vid 11 sen åt jag frukost. Sen har jag inte gjort nå mycket bara varit hemma och suttit lite vid datorn och sett på tv och sånt. Frida och Fanny kommer idag, snart tror jag. Vi ska baka, kanske både fika och bröd. Mumms!

nu ska jag äta lunch, rester från igår! =) mumms!

/a