våffeldagen!

HEJ! :)

jag känner mig faktiskt jätteduktig som uppdaterar nu, de gör jag inte allt för ofta, så att säga.

i veckan och måndag tisdag onsdag så har vi prao :) i veckan så har jag varit på ett café. Jätteroligt faktiskt! jag tycker ju om att baka och laga mat och sånt, så de passade utmärkt. Jag har fått varit lite i bageriet och paka tårtor och sånt ;) jag har även gjort lite i disken och sånt, lyckad prao faktist :D nu är de bara prao läxan i idrott och muntliga och skriftliga praoraportten kvar. Aja, jag tar de som de kommer, så att säga! :)

för er som inte visste de så är ju våffeldagen idag, ska ni äta våfflor idag? :)

de ska iallafall jag :D och de är faktiskt nu de. Så hadebäst!



bild tagen från google.

roadtrip!

Tja! ;D

helgen har varit jättelyckat!

i fredags så var jag med fanny och sen på kvällen så var jag med hon frida, hugo och dom vuxna x) sen for jag till dom då hade jag, fanny och frida musiktävling.

jag sov hos dom till lördagen, då tog jag frida ocg fanny en road trip till stan, där köpte jag converse och godis :)) vi åt även på max :D

sen körde vi hem till dom där vi åt smörgåstårta och spelade tv spel, sen ringde emelie och då for jag och fanny till emelie på en liten tjejkväll :D

och idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. hade hoppats att de skulle vara finare väder, men ikket! visst, de är inte dåligt väder men solen lysser inte så jättemycket, och de är lite mulet.

När jag var hos frida och fanny i fredags så visade frida denhär videon, jag tycker den är så fin!



Taylor Swift - You Belong With Me

fotbollscup!

jag kan ärligt säga att min uppdatering på sista tiden inte har varit den bästa..

men nu så!

jag har väl inte gjort så jättemycket, tränat, skolan och sånt där. Vi hade fotbollscup i helgen och vi kom till semifinaal, väldigt lyckat faktiskt! :D

det har även gått bra i skolan, mvg - på svenska redovisningen, väldigt nöjd! so redovisningen om ett yrke gick jättebra och jag har engelskaprov imorgon.

congratz ffrray! :D 

LOV

hm, har inte skrivit i min blogg på väldigt länge.. Men de är ju ändå lov, så de är min ursäkt ;) hähä..

min lovvecka har sett ut såhär: hanna har varit här och sovit, sovit hos julia med hon och hanna, träning, sov hos frida, fanny och hugo, gått ut och gått och varit i stan med hanna.

sådär kan man kortfatta min vecka ;>

ikväll ska jag nog inte göra mycket, bara ta de lungt och så tror jag ;)


RSS 2.0