Fotboll igen :)

Hejhej :) nu har jag precis ätit ;p och nu sitter jag å ser tv och lyssnar på musik :)  idag har de inte hänt så mycket alls, på so:n är jag snart klar! har bara sammanfattningen kvar! :) jobbbar ju om mobbning där x) i svenskan är jag klar :) där jobbar jag om stieg larsson. på idrotten så harde vi fotboll, men vi hade typ en vikarie så de blev jätte orseriöst, så jag hoppas att vi kör fotboll igen på torsdag!  men jag tror att vi ska ha dans, folkdans tror jag x)

Sen efter skolan var de fotbollsträning med talang! :) de var kul vi spelade mest, och de är kul :D nu så ska jag snart äta min ben&Jerry som jag köpte idag :) pish food! muuuuuuuuuums!!!!

Vet nån nå bra tv program som är idag?

// Agnees ;)



Fotbollsträning :)

Tjenarreee!
Nu har jag precis gjort lite so ;)
 Idag har de inte hänt mycket allss! På engelskan så gjorde vi nå om australien jag ritade en delfin och nåt djur som inte fanns x)
Sen blev de idrottsprofil :) jag,hanna,hanna,emma och julia spelade fotboll :) sen blev det fotbollsträning :) de var kul, vi skulle göra mål genom att skjuta på en stol så den föll x) konstigt men kul :)

Sen kom jag hem och åt hamburgare, Nu så pratar jag med Olli och Klara på msn :) det är kul!  :):)

// Agnees ;)


Fotbollsträning :)

Tjeeenare! :) Idag har jag varit med hanna och hanna :) vi körde socka, såg one tree hill och åt (: vi åt vofflor till lunch och mamma bakade bullar så vi åt nybakta bullar med mjölk! de är så grymt gott! sen blev de träning, jag tränade med damerna, och sikfors tränade oxå, vi gjorde nå övningar, sen spelade vi, damerna och mitt lag mot sikfors, sikfors vann gode stort x) men vi gjorde ett mål, och de gjorde jag :) och alla vi spelade mot var typ mkt äldre än mig, 2 år och äldre. men de var slask över hela plan, så fötterna blev väldigt blöta, de var ju kallt oxå så de kändes som om mina fötter hade frysigt till is, inte så skönt, men de var ganska kul på träningen ändå, men de var skönt att få ta av sig isklumparna till skor efteråt :)
 
just nu lyssnar jag på musik och ser wipe out,

// Agnees ;)

Luleå! :)

Hejhej, jag ides inte skriva nå igår kväll, så jag skriver nu istället :) de blev så att jag for till luleå med moster, carro och lucas :) de var jättekul! :) jag köpte en bikini, en turkås långärmad tröjja och en vit långärmad tröjja :) sen åt vi på max, det var faktiskt riktigt gott! sen så for vi hem och då skulle jag egentligen vara med hanna och hanna men de blev så sent. sen på kvällen så såg jag one tree hill,

Idag så ska jag vara med hanna och hanna :) sen ikväll så ska jag på träning med damerna :) just nu så sitter jag och diggar spotify :)

// Agnees ;)

Thai garden! :)

Tjenare! igår så hann jag inte skriva nå, men jag kan skriva nu istället x)

Först så for jag till skolan och efter de så var de träning med talang! :) de var jättekul, vi spelade på 11-manna, jag gjorde 2 mål :) stoolt :P hihih x) sen for jag mamma,pappa,frida,fanny,anna och tomas och åt på thai garden i piteå, jag åt friterad kyckling, ris och sötsur sås de var jättegott!
sen så for vi på bio, män som hatar kvinnor alla tyckte att den var jättebra, men jag tyckte att den var sådär faktiskt. sen for vi hem, och då gick jag och la mig x)

Idag så vet jag inte vad jag ska göra faktiskt. men nu ska jag iallafall äta frukost, hejdå

// Agnees ;)

Torsdag :)

Hejhej , nu är de väldigt länge sen jag skrev, men jag skriver lite kortfattat nu istället x)

Tisdag så tog jag ledigt dom 3 sista lektionerna för att jag skulle till boden och kolla mina fötter för att skolsystern sa att jag var plattfot men när jag var där och kollade hos en fotspecialist så såg hon hatt jag var jätte hålfotad, så skolsystern hade väldigt fel.

Onsdag så hade vi halvdag slutade 10 20 sen gick jag och tränade kl 12 sen åkte jag med 13.35 bussen till piteå. jag köpte fotbollsskor, en tröjja, en mössa och vantar :D sen på kvällen gjorde jag inte nå, jag var i piteå med hanna,hanna,lisa,emma,olli och jonte hans kompisar x) men jag gick mest med olli. :)

Torsdag har jag vari på skolan och på idrotten så hade min grupp uppvärming men de gick ändå hyfsat bra :) nu har jag precis städat och ska äta mellis, sen ska jag till frida och efter de ska jag se one tree hill avsnitt 14 säsong 6 de är jättespännande nu!

// Agnees ;)

Fotboll! :)

HejHej ;p nu har jag precis ätit köttgryta och potatis :) de var gott!  idag så har de som inte hänt så mycket. har vari på skolan och efter de hade jag fotbollsträning! :) de var kul men de var grymt jobbigt! de var 4 mål över halva planen, (kon mål) och man gjorde mål genom att passa bollen bakifrån målet fram till någon medspelare som var tvungen att ta den och de fanns ju 4 mål så man sprang fram och tillbaka, sen spelade vi bara som vanligt,  :) men de var kul längtar tills vi börjar spela med vanliga mål :)  vi har ju börja spela med stolek 5 på fotbollarna och dom är ju större och tyngre men jag får då till någorlunda bra skott iallafall (: just nu sitter jag och lyssnar på "i wanna to dance with somebody" med whitney houston


I wanna dance with somebody med Whitney Houston :)

// Agnees ;)


Skoter = Et 340! :)

HejHej :D imorse så vaknade jag typ 8 ;o jag fattar inte men jag vakna och var pigg så jag steg upp och då började jag och mamma att baka, jag bakade cookies och chokladbollar och mamma bakade katjas kaka/korsträsk kakan :p för vi ska ha främmande ikväll så då bakade vi lite.

Nu så har jag precis kommit hem från fällträsk :) våran familj, frida och fannys familj utan frida och farmor och farfar körde skoter dit! sen kom håkan och erika en snabbis, De var jättekul där! jag vi fiska och jag fick 2 och farmor, farfar och mamma fick jättemånga, sen så stekte vi fläsk och åt de på polarbröd, jag älskar de! de är jättegott! sen åt vi lite fika och så, sen så la jag mig på ett renskinn och lyssnade på musik och ja sommnade x) de var grymt skönt att bara ligga och vila i solen, hoppas man har blivi nå brun, men de tror jag knappast x)
Sen kom Johan och sally och fiskade, och nu har jag precis kommit hem därifrån, och snart ska jag äta kyckling tror jag, mums!

// Agnees

SkoterCross! :D

Tjeenare! jag hann inte skriva nå igår för jag hade fullt upp x)  så jag skriver nu isället :P

Igår så var vi i kåbdalis med skolan vi åkte buss :P de var kul! sen åkte vi buss hem, efter de hade vi fotbollsträning vi spelade de var gymt kul :D vi var inne men de var jättekul andå ;p efter de fick vi snabba oss att göra oss i ordning för vi skulle på lagmiddag på ungdomsgården, vi åt tacko och glass till efterätt, de var jättegott! då fick vi veta att de inte blir nå summergames i sommar, vilket inte var kul att höra!!!! jag kan inte tänka mig en sommar utan summergames, men de är tur att vi ska till umeå iaf :D sen så spelade vi wii lite guitarhero, air hockey och sånt, sen for jag hem. 

Idag så har jag jag varit på skotercross, de har vari jättekul! jag var där med johanna  björk, amanda, stina och elina, jag var en liten stund med olli, jobi och hilda. men sen så var jag med dom andra :D de var jättekul där, vi typ åt souvas, såg när dom körde, emil vann :D och de var gryymt bra, adam låg sådär i mitten men i sista kom han jättebra i starten sen så krockade han med någon eller nå, han och en annan körde typ ihop så skoter gick sönder så han kunde inte fortsätta.

Ikväll kanske jag ska vara med hanna sa, men jag vet inte riktigt, men vi får väl se ;p

// Agnees ;)

Gotta be somebody..

Hejhej, Idag så hade vi skidor på idrotten, de var gode kul, men vi skulle åka i spår i 3 km, men de var grymt jobbigt, de var gode mkt uppför. men de var då kul ändå och de är ju bra om de är jobbig för då ger de ju ändå nå. , på musiken bestämde vi att vi skulle spela gotta be somebody med nickelback, jag ska spela vanlig gitarr. :) På matten så hade vi ett kängru test eller nå, alla slutade typ för dom inte behövde göras de, men jag, hanna, hanna och julia stannade och gjorde hela, jag gissade på mer än hälften, DE VAR JÄTTE SVÅRT!  , men de kan ju inte vara nå viktigt eftersom vi inte behövde göra de.

Nu håller jag på med ett so arbete de om mobbning och äter toblerone. så nu ska jag fortsätta med de x)

Nickelback gotta be somebody.

// Agnees ;)


 


FOTBOLL!!!!! :D

HejHej ;D nu har jag precis ätit middag, de blev kokihop :D made by mee! ;p den blev då god :D om ni inte vet vad kokihop är så är de typ köttsoppa med korv, de låter inte gott, men de är de!

idag hade vi våran första träning på konstgräsplanen, de var jättekul! på skolan har de då typ inte hänt nå, men nu är de ett zack och cody avsnitt jag inte har sett så Hejjdå x)

// Agnees ;)

Längdskidor! :)

Tjabba x) idag har de då typ inte hänt nå, vi hade längdskidor på idrotten, de var sviiinkul! vi åkte typ i backar å så x) jag  och hanna hade en skida var och stog på varandras, vi vurpa x) de var typ i ett spår nerför en backe och min eller hannas skida for ut ur spåret och de slutade med att hanna typ volta på mig x) hihi (överdrev lite) :P sen åkte vi typ i ett hopp, hanna ramlade när hon skulle landa, jag ramlade innan hoppet x) hihi ;p de var då en grymt rolig idrottslektion! på svenskan ska vi söka fakta och så om en författare, jag ska nog ta stieg larsson, hans film är ju typ män som hatar kvinnor.

Jag har typ precis bakat en ananas paj :D
Jag undrar om någon vet hur man byter text på de jag skriver nu? x) lyckades byta till den här, men den är inge fin så jag vill byta till någon annan, men jag vet inte hur jag gjorde förra gången, kan någon hjälpa mig?!

glöm inte finalen av mästarnas mästare kl 20.00 på kanal 1!

Den här låten är bra!



Haley james scott "Halo"


// Agnees ;)


Träning!

tjahej! idag har jag äntiligen fått börja träna! sjukt skönt faktiskt, har länktat efter de i över 2 veckor! vi hade jätte jobbig träning ida, men de är skönt efteråt och de ger ju grymt mycket! och vi fick veta idag att vi kanske ska träna ute på onsdag på konstgräsplanen! fatta kul! att få ha vanliga fotbollsskor och typ mkt större plan, de är stor skillnad på ute och inne.

Idag på skolan har de då inte hänt mycket, ikväll så ska jag då bara ta de lungt, är helt färdig efter träningen ida ;P de är ju första träningen på två veckor, så man är ju extra färdig x) 

// Agnees ;)


In the heat of the night.

TjaHej x) nu har ju precis kommit hem från frida och fanny :p där så bakade vi och kollade på lite bloggar och så x)  vi bakade cookis ;p fanny skulle kanske lägga ut receptet på sin blogg www.faannykarlsson.devote.se/  så se de där x)

Frida följde och gick nästan hela vägen hem till mig :D sen skulle hon hem och plugga, idag så har jag gått 8,4 km, INTE ILLA!
jag är stolt x)


Nu ska jag snart äta middag ;b muuuums!

jag lyssnar på star pilots, in the heat of the night.


star pilots, " in the heat of the night"

//Agnees ;)

Fray och Fanny ;p

HejjHejj ;p Nu sitter jag hos frida och fanny och vi lyssnar på Caroline af ugglas med snälla snälla, dom kom gående och mötte mig, sen gick vi hem till dom :D vi ska nog spela spel, kanske monopol eller något liknade, kanske trivial ;p

Idag så ska jag vara med frida och fanny, :D  och ikväll så ska jag äta middag, fläskfile, råstektpotatis, balsamico sås, sallad och beasås ;d mumms! sen ska jag se wipe out och äta min proppfulla cupcake ;)


Snälla snälla med caroline af ugglas!


// Agnees ;)

CupCakes ;D

HejHej (; idag så har jag varit med Hanna, Hanna och olli :p vi bakade Cupkakes, vi for först å handla, vi handla typ nougat, nutella, marianne godisar, dumle, polly och nå mer dekorations godisar ;p
Vi gjorde 9 st var så de blev 36 tilsammans, vi skulle göra en egen som man skulle stoppa massa saker i själva muffinsen, jag stoppade en nougat bit, en marianne, en nån polly och typ en dumle, snacka om god den kommer va! har inte ätit någon, har inte orkat :P

Här kommer några bilder x)

Mina CupCakes :D


Mina och hanna sus CupCakes ;)


Ollis och Hanna sas CupCakes ;>

// Agnees ;)

Chockbesked.

Jag har precis sett melodifestivalen, och chockbeskedet kom, caroline af ugglas vann inte....
men jag är stolt över hennes prestation ikväll, och att hon presterade som om bilolyckan aldrig hänt. Att svenska folket inte hade förmågan att se hennes storhet är inget hon kan göra något åt, hon är bra som hon är och framträdandet idag kunde inte ha varit bättre.

För mig kommer du alltid att vara nummer 1



// Agnees ;)


Hanna su och Hanna sa :D

TjabbaTjenaHallå x) idag har vi haft svenska prov, de gick faktiskt bra! :) sen hade vi fotbollsträning men jag fick inte vara med ;/  men jag var där och kollade för att pites damlags tränare tränade oss och hade ngn föreläsning ;p de var intressant! :) Sen så kom hanna och hanna till mig :)  vi pratade, åt, såg let´s dance och gjorde en blogg till hanna su :p hon har inte aktivera sin än men  Hanna samuelsson heter www.Hannassamuelsson.blogg.se :p läs dom vettja x)

Imorgon är de Melodifestivalen = FINAL!
 jag och frida k hejjar på Caroline af ugglas, Hon är gryyym! :D så hoppas att hon vinner!
  kolla är --> http://www.youtube.com/watch?v=HE1Vy5lKuzw
Men nu ska jag se ´Vad blir de för mat! :d

såå Hejjdå x)


// Agnees ;)

Scones ;)

Gudaa ;P
Nu sitter jag och väntar på att min scones ska bli klar, grymt gott med nybakt bröd på morgonen, fast jag gjorde de igår morse, men om man her in den i ugnen blir de som nytt x)
Idag så har vi svenska prov, vi ska ha prov på vad dom andra redovisade om, vi hade robert louis stevenson, vi anteknade vad dom andra redovisade om, och provet är från antekningar så vi skulle inte träna nå på provet :D skönt!

men nu är min scones klar, Hejdå

// Agnees ;)

Skola... ;)

Men tjenare!
Idag har de inte hänt så mkt (; vi hade idrott där vi åkte skidor men jag fick inte vara me ;/ men de fanns inga skidor kvar till vicky, frida och jossan så vi 4 gick en promenad, riktigt skönt men lite luft faktiskt :P
sen blev de Franska vilket inte var så kul, men sen i slutet så såg jag att julia g var utanför så då fick hon komma in och då blev de mkt roligare (; sen hände de då int nå specielt x)

julia var med på alla lektioner hela dagen, de var kul :D hade inte träffat henne på jätte länge, så de var kul att få träffa henne igen, för hon bytte ju skola, för hon ville gå en dansklass, så de blev i piteå hon började skola, emelie var oxå och tittade in en stund, :D hon gå oxå där, judith med, men hon kom inte för hon skulle vara barnvakt, men de var roligt att emelie och julia kom iaf ;p

nu sitter jag och lyssnar opå lite one tree hill låtar (; och har precis ätit mellanmål ;>


// Agnees ;)



När klockan ringer x)

Hejhejsan ;p nu så sitter jag och ser magi på waverly place ;p de är ganska bra! ;p
Jag har oxå sett när klockan ringer ;p de är bra (y)

Men nu så ville anton se hockey, luleå spelar tydligen så de blir väl att se de ;p

Maten som jag och pappa gjorde var väldigt god :D  men nu ska jag se hockey ;p Hejdå ;)

Tony Oller som spelar Danny i när klockan ringer ;P


// Agnees ;)

Musiik :D

Tjeenare! :D
Idag har de inte hänt nå mkt alls, (;
i so så har vi eget arbete om vilket ämne innom so vi vill! de är kuul, jag har mobbning som mitt ämne x) de finns så gryymt mkt att skriva om! man kan ju tyyp ställa frågor till massa folk och så x) så de blir nog bra!

I engelska ska vi oxå göra nå arbete om nå länder jag och hanna su är i samma grupp :D vi gör om australien :P

idag böt vi platser x) våran klass är så stökig så vi måste ha platser ;s menmen, jag hammna äntligen med någon jag är med ;p de blev jag, joel p & hanna su :D joel var egentligen i mitten men vi böt så jag och hanna får sitta med varan ;p förut har jag bara fått sitta med dom jag inte är med, men de har då gått bra ändå (;

ikväll så ska jag inte göra så mkt, se på tv, kanske göra matte, och äta jättegod middag :D nämligen souvas kebab och klyftpotatis med sallad och dressing ;p mumma!

Och just nu sitter jag och lyssnar på Haley james scotts Halo! braa är den tkr jag iaf (Y)

Men nu är de hannahmontana :D så bye!




// Agnees ;)



one tree hill ;p (igen) x)

Hejhej! ikväll har jag inte gjort nå mycke, ätit och sett ett one tree hill avsnitt, avsnitt 11 säsong 6 om man ska vara exakt, de var gode konstigt, dom for typ långt bak i tiden och de var jätte konstigt, dan ägde typ peyton. ja, de var inte som dom brukar vara x) på söndag är de One tree hill 18.05 :D sede!

Nu ska jag se hannah montana, (;
Glömm inte bort att se mästarnas mästare ikväll på kanal 1 klockan  20.00!

James lucas scott från one tree hill!

// Agnees ;)

Romarriket!

HejHejj ;P nu har jag kommit hem från skolan x) de var då it nå speciellt idaa (;  men  vi fick tbx vårat so prov om romariket, jag fick 28/32 ;p ett poäng ifrån mvg :D STOLT (Y) hihi (; de var bara en som fick mer, tror jag, inte säker, men bland dom jag brukar vara med så fick bara en mer ;p
Sen hade vi idrott x) längdskidor, men jag fick inte vara med p.g.a att jag har haft feber ;/ så jag hanna coh vicky fick gå en promenad x)

Idag är de mästarnas mästare! ;D de är gryymt bra!, de är typ idrottare som har slutat och tävlar mot varandra i olika saker tyyp uthållighet och sånt, dom som är kvar är Per elofsson (stavning?) malin moström, erika johansson och emma igelström tror bara att de är dom x) Jag tycker då att malin eller per ska vinna ;p dom är tyyp bäst :D och malin spelade ju fotboll så klart att man hejjar på hon x) hihi ;p


Men nu ska jag se Kim possible ;P


// Agnees (;


Skoola ;p

Nuu så sitter jag och ser hannah montana ;p de är bra (;
men snart så ska jag gå till bussen! :P



//Agnees ;)

One tree hill.. ;p

tjeenna ;p Nu har jag då sett 90210 ;p gryymt braa (Y)

One tree hil är oxå en GTYYMT bra :D rekomenderar den! ;>  om du aldrig har sett oth see de(Y) du kommer inte att ångra dig ;p men alla har ju typ de x) haha :P De ska komma ut en 7 säsong av oth, men lucas och peyton kanske inte ska vara med ;/ de kommer nog inte bli lika bra utan dom, men de kommer nog ändå vara see värt ;) hihi x)
Men nu ska jag gåå, hejdå ;p



// Agnees ;)


90210 ;P

Hejhej ;p nu har jag skaffat en blogg! vi får se hur de går med skrivningen x) menmen!

En serie som är gryymt bra är 90210 :D
se den (Y)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0