feeeel!!

det var tardet å anton som var författare till den förra rubriken, tänkte bara så ni vet att jag inte är ett äckel ;) men dom är..

MATCH+PRUTT= Bajs i trollan!!!!

kom precis hem från match, den var mot strofors och det blev 3-3, själv gjorde jag så det blev en straff.. aja, hon snubblade på mina fötter å de skulle inte ha varit straff + att dom tog hands precis innan. men jaja.

just nu är tardet, anton och gustav hemma hos oss! väldigt trevligt, väldigt länge sen jag såg tardet, å hon är väldigt söööt!

skulle bara vilja säga att min klass äger, puss på deen!

imorn har vi en väldigt jobbig dag, 4 lektioner före lunch så vi har inte lunch förän halv 1, kommer ju svälta. aja, godnatt!


promenad

har nyss kommit hem från en promenad med mamma, nu ska jag bara mysa resten av kvällen.
kanske far till gustav och sover där ikväll efter hans träning.


myyys

dagen har gått bra, har bra klass, så de känns väldigt bra!

fick åka hem med halv fyra bussen istället för halv feman, sköönt att komma hem lite tidigare!
så nu ska jag göra lite jobb hemma, men inte nå mycke, missade bara en kvart.

har ingen träning ikväll, så ikväll ska jag bara mysa! synd bara att gustav har träning, annars hade kvällen blivit ännu bättre. men hinner träffa han sen ändå, så de är lugnt. Åt ute idag med tjejerna i klassen idag, har ingen som helst aning om vad resturangen hette, kunde då it uttala de heller men de var då gode gott iallafall!

ska göra lite jobb nu

puss






emma här!

ville bara säga att agnes är en fin tjej, som just nu sitter och gör ett arbete om maria montessori. agnes är en fin tjej på 15 år som är en nära vän <3 tack på förhand. kommer sakna henne när ja börjar i fina älvsbyn, hon är en sann vän, och alla borde ha en vän som henne ;) hon är gossig snäll skojsig. tack för mig, vill avlsuta med några fina meningar som jag kan. heeeeeej alex! ett paket braj. din mama riva. sin mor han såra. peace.

jag saknar dig

idag har jag inte gjort så mycket, sen så gjorde jag å gustav tacopaj till middag, mycket god blev den! sen ikväll så for jag å såg "jag saknar dig" på bio, tyckte den var lite konstig men ändå bra, å jääävulst sorglig!! självklart så grät jag. såg den med olli, emma, evve å judith. mycket trevligt! nu ska jag å gustav snart gå å lägga oss, blir å åka med tidiga bussen imorn, godnatt!

<3

påväg hem från en grymt rolig kväll med tjejerna, puss på dom!

jävligt konstig natt

igår så for vi å åt middag hos farmor å farfar, sen sov vi över där nere vid vattnet på våran egen lilla camping, som en sista gång för i sommar.

så jag, frida å fanny sov som vanligt i förgården, allt börjar bra å vi ser på glee innan vi somnar,
där vid fem på natten vaknar vi av att brandlarmet satte igång, jag kastade mig upp ur sängen (tror fan aldrig att jag har varit så snabb upp ur sängen förut) jag gick ut på bron och skulle titta om det brann någonstans utanför.

men det gjorde det inte, å brandlamet gick då it heller att få av, så vi var tvungen väcka tomas å be han stänga av de, så han tog lös de från väggen å tog ut batteriet.

bara allmänt märkligt! det gick typ it somna om efter det heller, haha :)

tur att de it brann någonstans iallafall!



ikväll bär det av till oliva på kräftskiva med flickorna, kommer nog bli grymt!

vi hörs senare!


skolaaan,

har inte haft tid att skriva nåt i veckan, har bara hunnit kommi hem från skolan å sen farit i väg på träning varje kväll typ.

men det har gått bra i skolan å jag har hittat dom som jag vill vara med, så det känns bra :) lärarna är typ 1000 gånger bättre på strömbacka än vad dom var på älvåkra. det enda jobbiga är väl bussen, fast ibland är det bara skönt att åka buss, så man kan sova, fast ibland inte.. haha, men jag vänjer mig nog.




första skoldan.

uppropet är halv 1, å jag är redan klar.. men jag ville it behöva strssa, så nu chillar jag bara å vid strax efter 11 så går jag å möter emma å några för att sen försöka hitta dit vi ska :) vi kommmer säkert inte hitta å sen gå vilse.. men de kommer nog lösa sig ;) skriver sen om dagen :)

skolan

imorn börjar jag skolan, g ymnasiet till å med. kommer nog gå bra, vi hörs imorn! puss

bak på g!

nu ska jag å gustav baka blåbärspaj, och jag gissar att det blir succe!


sleep tight.

ser på pll med frida å amanda, snart intar jag sängposition! godnatt å sov gott!

okey

jag, frida, amanda, emelie och anton for ner på byn å köpte mat, blev en kycklingsallad för mig, väldigt gott! nu vet jag inte vad vi ska göra men snart beger jag mig på träning i det mysiga vädret.. aja, går nog bra de med.

puss

vaknade vid 10, men orkade inte ta mig upp förän vid 20 i 11, gick å la mig tidigt igår, vid 12.
känner att det är dags att vrida tillbaka dygnet lite.. tråkigt men sant.

iallafall så kokade jag och amanda ägg och gröt till frukost, riktigt duktiga tjejer alltså!
nu väntar vi på att frida ska komma, å eventuellt nilsson.

ha en bra dag, för det ska jag!

puss


match

precis nyhemkommen från match, vi mötte öjebyn å förlorade med 3-1. jag gjorde vårat mål, så de var väl bra iallafall. gick ändå hyfsat med mitt ben, gjorde ont men jag kunde spela iallafall om jag bet ihop. så det är inte bra, men bättre.

nu sitter jag å väntar på att amanda å anton ska komma hem så får vi se vad vi hittar på. Vet iallafall att jag borde få i mig nå mat, men är verkligen inte sugen på nånting. brukar vara så efter jag har tränat/spelat match
men jaja, nånting blir det iallafall.


vi får höras senare!


i brist på fotbollsbilder så får ni en från psg förra året ;)
puss

gymnasiet

jag å gustav har precis vaknat å nä jag tittar ut genon fönstret så ser jag soooool!! så nu bl ir det att äta frukost å sen bege sig ut i det fina vädret ihopp om att få lite färg innan skolan börjar! är nog sista chansen nu, på exakt en vecka så börjar jag gymnasiet, å jag längtar inte alls! men sommarn har var it alldeerles för kort, känns som atr vi ska vara lediga minst en månad till, jag vill tillbaka till småtte!! men det finns inte så mycket att göra åt saken, jag kommer ta gymnasiet med storm!! haha, jaja ska stiga upp nu, vi hörs senare!! puss

sol

skulle gå ut och sola, men efter typ en timme så gick solen i moln å de blev kallt, jaja en liten stund hann jag sola iafx:) nu vet jag inte alls vad jag ska göra, får väl se vad jag hittar på. puss

JAG HATAR ATT SOVA SJÄLV!!


taco

har precis sett när damerna krossade norrsken med 3-1 :) nu väntas taco med laget, skrivee när jag kommer hem. puss!

kära vänner vilken lycka, ni har äntligen kommit rätt!

Har dykt upp några nya besökare, hoppas ni stannar! :) ska försöka vara så aktiv som möjligt! Så då får vi se hur det går, haha :)

världens bästa fyller år idag! grattis söt-tard!!


pepparkaksbak!


två tards kommer på besök

idag blev jag väckt klockan 12, skolan börjar på lite drygt en vecka, borde verkligen börja vänta tillbaka dygnet.
sen har jag bara ätit frukost och fixat lite på galaxyn.

snart kommer frida å amanda hit, vad vi ska göra vet jag inte riktigt men typ gå ut och gå så jag får röra på ljumsken, se lite pll och äta nåt gott, det är väl så våra dagar brukar se ut! haha ;)



vi hörs senare!

puss


love never fails ♥

. . . . And Yet Another Love Quote by Caitlin027. Use.


samsung galaxy s2!

i veckan så har jag å gustav inte gjort mycket alls. Efter matchen i fredags så har jag blivit dålig i ljumsken igen.. hade ont i den hela matchen men det gick ändå, men sen efter matchen hade jag jätteont och kunde inte gå normalt, sen hade jag ont hela lördagen när jag gick.. så jag måste vila :( tråkigt som fan..

så ikväll så var jag och kollade när f-18 spelade, å dom vann. Härligt! var där å såg med elin, evve å gustav.


har förresten inte hunnit berätta att jag har ett nytt skal till min galaxy s2! och såhär ser det ut:



förresten så är det nå fel med mitt batteri elr nåt, det räcker inte ens en hel dag.. så det måste vara nåt fel på antingen det eller på att några program ligger åt tar ström.. Men har fått tips på hur jag ska kolla om nå program är igång. Annars är det bara be telia kolla på telen, dom är ju bra på sånt! annars förutom det så funkar då telefonen jättebra, är helnöjd!

ska slå på ett one tree hill avsnitt å sova nu, godnatt allihopa!

puss


är det nu, nu som det tar slut?

med rubriken så menar jag såklart sommarn, den flög bort på en dag och det gick från typ 26 till 10 grader, helt sjukt! vill gråta.. jag älskar sommarn ju!

forhoppningsvis så blir det väl nån mer varm dag kanske, men jag vet fan it, kanske blir det vinter nu på en gång, hoppas it det iallafall!



(eftersom jag är en usel fotograf så är blilden tagen från google)


bullbak

igår så befann jag mig i luleå på luleåkalaset med mina finfina vänner å jävligt kul hade vi!

det enda som var ett stort fett minus med kvällen var att jag och emma inte orkade smaka langos..
vilket både jag å hon ångrar att vi inte pressade i oss! haha, men jag och emma gillar mat lite mer än alla andra ;) så är det bara.

idag vaknade jag vid 10, sen chillade jag bara å sen så började jag å amanda baka bullar, å goda blev dom!



sen mot eftermiddagen så kom frida hit på middag, det var anton som agerade kock å det blev grillat å klyftpotatis, väldigt gott! efter maten så såg jag och frida lite pll och sen kom gustav hit.

jag och gustav så nyss ett program på discovery om massakern i norge, fyfan ´så hemskt det som har hänt där alltså. Kan inte förstå hur någon kan göra nåt sånt, det är helt sjukt!
hoppas han får det straff han förtjänar!

nu ser han nån bil film å jag sitter vid datorn, sen ska vi väl se nån annan film å sen sova!

så godnatt från oss ♥


björn

igår så upptäckte vi att det hade varit en björn och härjat uti oss.

den var väl ute efter mat gissar jag på, hö är ju gode gott så.
hahah!





på denhär bilden så ser man verkligen att det är en björn som har varit där!
gode coolt att se så tydligt att det just var en björn. 
 
nu är det bara å vänta å se om man får en syn på nallen!


dag 7, den roligaste jag vet

denhär punkten var väldigt väldigt lätt, den personen kom direkt upp i mitt huvud.

å den roligaste jag vet är..

FRIDAAA!

frida, min käre kusin är den roligaste personen jag vet, vi skrattar jämt å hon är bara jävligt rolig! hon är även ett tard. men ett väldigt fint tard. (that's why i love her)



en bild på frida, fanny å jag i stockohlm då vi skulle se sverige-ungern.


sanatoriet i sandträsk

ops, ingen uppdatering på ettag..

men iallafall har jag en grym sak att berätta, i torsdags kväll/natt så rullade jag, amanda, frida, mamma, pappa, tomas, anna och hugo mot sanatoriet i sandträsk, å ni som inte vet vad det är googla!

det gick tyvärr inte att komma sig in pga all förstöring där, så det var typ larmat elr nåt.
men vi gick iallafall runt och kollade lite där och på en vägg så stod det en lapp att man skulle ringa en snubbe som heter allan om man ville ha en guidad tur där, så amanda skickar ett sms till honom och frågar om han kan göra det, i samma veva säger hon att hon känner en som har stuga i sandträsk å hennes man heter allan (fast det var väldigt länge sen hon träffade dom) så vi tänkte inget mer på det.

sen ringer telefonen och vem är det som ringer? jo, sanatorie allan. Och det visar sig att amanda känner honom, så vi ska dit någon annan dag och han ska visa oss runt. awesome!





 
några bilder från sanatoriet, ni får några mer när vi far dit
nästa gång å kan ta hur det ser ut där inne.

puss


i just can't get enough

Jag älskar sommaren!

dag 6, bloggarna jag läser

Ja läser mina kompisars bloggar, inga kända typ. Orkar inte skriva alla för då kommer jag säkert glömma någon.

dag 4, en person du ser upp till! - dag 5, en bild på dig själv för 1 år sen

måste fundera på den..

så därför kör vi dag 5 istället, så får dag 4 komma senare.

dag 5, en bild på dig för ett år sen


umeå fotbollsfestival med flickor 95 förra året
blev inte bara jag på bilden, men hade ingen på datorn.
så, denhär får duga + att mina fina vänner är med på den!

puss


chill

idag så har jag inte gjort mycket alls, mest chillat faktiskt.

vaknade kring halv tolv sen gjorde jag ingenting alls före jag åt frukost där vid halv 2, sen duschade jag och tog min söta moped till gustav. Vi for ut med båten till länkön och solade sen for jag på träning å har gode nyligt kommit hem därifrån.

nu blir det ananaspaj! skriver mer senare, (kanske någon annan dag)


puss


RSS 2.0