hanna och julia :D

nu har hanna och julia fari, julia kom oxå en liten stund. Vi såg på film och spelade spel, jag vann kan jag ärligt säga! =)

Till middag idag så åt vi fläskfile, råstekt potatis, balsamico sås, bea sås och en jättegod sallad. de är sån här mat jag älskar! gourmet ska de va, varje dag! haha, kanske inte varje dag.. men nästan! äntligen kan jag ju äta god mat, har fått leva i två veckor på barnmat och mosad mat, nu kan jag äntligen äta vanlig god mat! :)

ska nog börja gå och lägga mig snart, imorgon ska jag nog hitta på nåt skojjsigt! och om jag hinner ska jag plugga, men de är fortfarande lov så då ska jag bara ta pluggningen om jag inte har något annat för mig.

såhär såg maten som vi åt idag nästan ut, bilden är tagen från google, orkade inte ta någon egen x)

/a


med hanna! :)

nu är jag med hanna, vi spelar nåt spel på spelo, de är kul! :D

/a

kvällen är räddad! :D

tjoho, nu är jag hos moster och carro for hit för att hämta oth säsong 7 avsnitt 7 :) woho, längtar tills jag får se de!

 kvällen är nu räddad! jag ska vara med hanna su och vi tänkte fråga någon mer oxå :)  vi får se hur de blir med de, men min kväll är iallafall räddad, kanske hyr vi någon film eller nåt, tror kvällen kommer bli lyckad!

vet någon någon bra film? säg till i så fall! ;>


/a

hjälp mig

jag har ingen aning om vad jag ska göra ikväll! hjälp mig, jag kan inte bara sitta hemma en halloween! hmm

/a

min fredag!

nu har jag precis vaknat, igår på dan gjorde jag ingenting typ. Skulle göra so, men jag hittar inge bra fakta elr nå! :@  Sen på kvällen då var vi bjudna på middag hos mina kussar, vi for dit och åt jättegod mat! fläskfile, oxfille, pasta, pomfritt, vitlöksbröd och en god förrätt :) sen vid halv 9 for jag till emelie.

Där såg dom en skräckis, då gick jag, olli och julia till köket och kollade i skolkatalågen och pratade, sen såg vi alla idol och pratade lite, sen for jag tbx till kussarna vid 12 :) sen vi 1 for vi hem därifrån,

idag vet jag inte vad jag ska göra!! jag måste hitta på nåt kul idag, de är jju halloween!


/a


skolkort

ville bara meddela er om att skolkorten har kommi! =)

men vi fick inte se på bilderna och välja vilken som blev finast, så självklart blev de ju inget lyckat resultat! vi fick inte se på bilderna för att fotografen sa att han hade SÅ bråttom, så han tog typ bara ett kort på varje! åh, så ska de inte va!

/a

fredag, redan?

de är redan fredag ;o varför går veckan så fort precis när vi har lov? dåligt!

igår efter frida hade farit så dushade jag och sen skjutsade pappa ner mig till dom, sen såg vi hannah montana igen med fanny och hugo, sen så tog jag frida och hugo 5 bussen ner på byn, där de var kvällsöppet typ. Då gick vi en skattjackt för barn med hugo, jag och frida gick den oxå. Sen gick vi på byn typ, men jag köpte ingenting.

sen for jag hem och då kom julia f, vi såg tv typ extrem överlevnad och nå program där dom typ hoppar med skotrar och gör volter med dom typ, fast de går ju inte bra alltid. De var typ som jacass. Vi spelade kort och spelade nåt spel på datorn oxå, sen for hon hem vid halv ett typ :) 

nu har jag precis vaknat och nu ska jag äta frukost, små frallor tror jag de blir och kanske lite kräm, jordgubbskräm extra prima! haha, krämen hette så och den var jättegod, de är typ hela jordgubbar i den. de gillar jag!

/a

this is it

hej, blev inge blogg igår, för på morgonen så for jag till farmor och farfar och var där med dom, frida och hugo :) vi hade jätterolgit och spelade kort, triangelspelet, fikade och åt frukt. Sen for jag hem och nästan direkt for jag på bio, mickael jacksson this is it, den var sådär, inte riktigt som jag trodde att den skulle vara.
sen efter bion så var jag med frida k och hon sov här :) vi såg hannah montana the movie, den är jättebra!

nu har hon precis farit hem.

så nu ska jag duscha, vi hörs!

/a


yesterday

uppdatera inget igårkväll, jag hade fullt upp! haha, jag och mamma for ner till kent som har typ en motorbutik, iallafall så for vi ner dit för att kolla på en moppe, jag visste att han hade en moppe hemma men de var lime grön och jag var lite osäker på färgen så jag for och kolla  bara för att se hur den såg ut :)

sen for jag och mamma till mormor och var där en stund, jag såg även ghost wisperer där. Sen for vi hem och hämta Anton sen for vi till moster och hälsa på, sen for vi hem och drack te och såg hells kitchen och america got a talent! =D


/a


inget alls gjort

idag har de inte hänt mycket, ska gå i duschen nu. Vi hörs!

/a

tisdag

nu har jag vaknat för en stund sen, har även hunnit äta en parisare. Idag vill jag hitta på nåt roligt :D
vi får väl se vad jag hittar på!

har inte så mycke mer att skiriva, vi syns! :)

/a

my day

min dag har inte varit händelserik alls, jag har sett på tv, suttit vid datorn, farit på byn och handlat och spelat lite kort med pappa :) jag och mamma for och skulle kolla på hur en moppe såg ut hos kent, men han hade stängt.

Sen halv 6 såg jag ghost wisperer, och sånt och snart ska jag, mamma och anton kanske spela lite kort eller spela nåt spel, vi får väl se hur de blir :)

till frida och fanny: jag har fixat filmen :) vilken dag ska vi ta de? imorgon? på onsdag?

less

ååh, jag vill verkligen vara med någon nu! Är jätte less på att bara vara hemma hela tiden, och nu är de ju trots allt lov! Vi får väl se om jag kan göra nåt åt saken :)

Ikväll 17.25 är de ghost wisperer dubbelavsnitt och har läst och de är inga som jag har sett! jippi, äntligen så kan dom göra nåt bra! (y)

/a

måndag

Tjenaretjenare! Idag så vaknade jag vid 11, sköönt! :D idag har jag inte gjort mycket, så mycket som jag får göra, ligga och se på tv, de är typ allt jag får göra. Men senare i veckan får jag börja vara med kompisar igen! Men jag får typ inte gå ut och gå eller anstränga mig minsta lilla på 3 veckor.

snart ska jag göra mig en milkshake, de är bra för halsen och gott! haha =D


/a


microkladdkaka

efter middagen så gjorde jag microkladdkaka, vet inte varför egentligen, ville bara baka lite och de är enkelt :) Sen åt jag, mamma och pappa kladdkakan och lite tårta, jag vet vad ni tänker. Tårta? Igen? men man måste faktiskt äta tårta när den går att äta + att de är väldigt gott!

 Samtidigt såg vi vad blir de för mat de är sådär, Pär ser ut att laga god mat, men han gör de på sånt äckligt sätt! typ tar allt med fingrarna å sånt, ni som sett de förstår hur jag menar x) han lagar mat på de sättet jag aldrig skulle göra de på, menmen alla får göra som dom vill :)



/a


NEJ! :(

ååh vad sur jag blir!! jag har väntat hela dagen på att ghost wisperer ska börja, och nu läser jag infotmation om avsnitten och de är samma avsnitt som var i torsdags :( ååh, jag som har väntat hela dagen! De finns hur många ghost wisperer avsnitt som hällst och dom måste sända samma två dagar!
DÅLIGT!


/a


dansbandskampen

nu sitter jag och mamma och ser på dansbandskampen, vi har precis ätit en liten tårtbit som blev kvar från igår! muumms, jag tycker verkligen om tårta!

Av dagen som har gått så har jag inte gjort nå mycket alls, duschat, sett på tv och ätit typ. En skön lugn dag.  Men 20 över 4 är de GHOST WISPERER så då ska jag se de! =D glöm inte de!



/a




GHOST WISPERER

Glöm inte att de är ghost wisperer idag kl 16.20 på tv400!

jag fattar egentligen inte hur jag vågar se de, men de är inte så läskigt faktsikt.. men om de blir flr läskigt så byter jag kanal någon minut ;)



/a


turn back time!

Jag bara sover och sover i veckan, jag har vaknat mellan 11 och 12 varje dag, och jag brukar bara sova till 10 typ. Men de är skönt att få sova tills man vaknar! De gillar vi =)

jag skriver ju varje dag hur jag har i halsen, så då kan jag ju inte bryta trenden och inte göra det idag.
Idag har jag en helt annan kännsla i halsen, de gör lite ont och retar massor, men inte så att jag hostar.. utan de bara retar, De har inte varit så här förut under den sista veckan. Så jag vet varken om de är bra elr dåligt.
Men de lär väl visa sig kanske?

Idag ska jag då bara se på tv hela dagen, och sitta lite vid datorn.

och i natt skulle man ställa om klockan en timme tillbak. Ni har väl inte glömmt?



/a


födelsedagskalas :)

nu så har främmandet kommi och vi har fikat, jag kunde fika min goda tårta med marsan sås och chokladpuddding i :) mumms var det. Men jag har inte vågat prova äta mina bullar, för dom är ganska hårda, men jag har ätit filmjölks kaka och en skalad chokladboll, skalad från allt socker, för socker är ganska vasst.

Så de gick bra å fikaa och till presenter fick jag en kofta, en tunika/klänning och pengar! :D

nu måste jag vara lite social med främmandet.

/a


kvällen

nu har jag precis ätit barnmat, spagetti och köttfärsås. man kännde inte direkt vad de var för nåt.

Har sett expidition vildmark idag, jag tkr faktiskt att de är ganska bra! 

Nu ska jag tända nå ljus så de blir lite mysigt här till ikväll och he mig in i duschen.

hej så länge!


/a


LÖRDAG

igår kväll så gjorde jag inte nå mycket. Såg idol typ.

Idag vaknade jag vid halv 12, sen åt jag lite varmkorv och mos. Ikväll så ska mina släktingar komma hit och fira mig, eftersom jag inte orkade ha nå främmande i tisdags för att jag precis hade opererat mig. Så dom ska komma, jag längtar :)



/a


fotbollsavslutning

nu har jag kommit hem ifrån fotbollsavslutningen för en stund sen. De var kul och vi åt jättegod mat! Pomfritt och jättegott kött med sallad, bea sås och pepparsås, de såg verkligen jättegott ut. Men jag kan ju inte äta de typ så jag fick potatismos och köttet men de var så hård stekyta på köttet så jag var tvungen att skala den och mosa den för jag får inte äta nåt hårt. Men de gjorde jätteont ändå, så de blev inte att jag åt så mycket. Till efterätt så var de friterade bananer och glass. De var jättegott! jag skalade de friterade från bananen och åt bara de mjuka i bananen och glassen förstoss :)



/a


one tree hill

idag så har jag sett one tree hill hela dagen lång! Säsong 7 de är jättebra och jättespännande just nu!  Ikväll så är de fotbollsavslutning, jag längtar för då får jag komma ut en stund för jag har ju som bara suttit inne sen i måndags så de kommer vara kul :)

jag måste bara skriva här på bloggen om min fantastiskt smarta kompis julia som bara fick ett fel på sitt matteprov! hon är väldigt smart! jag är väldigt glad för hennes skull! :) hon är helt otrolig!

/a


godmorning

nu har jag precis vaknat efter en skön sovmorgon. När jag likaså är hemma så passar jag på att sova lite längre än vanligt. Idag ska jag se oth och äta :) sen får vi se vad dagen bjuder på! haha x)


så här trött var jag i morse! ;>

/a


godnatt ♥

nu ska jag bara säga godnatt, sov gott!

/a


ghost wisperer

jag har nog rekord idag på antal inlägg på en dag. Men jag är hemma och inte gör någonting, så då passar jag på att skriva lite i bloggen. Eller rättare sagt skriva mycket i bloggen.

angående min hals så är de kanske lite bättre(?) jag har vant mig med kännslan i halsen så de går ändå bra att äta och dricka, ganska bra iallafall :)

jag har precis varit hos moster och fikat, hämtat oth och en vetekudde.

och nu ser jag ghost wisperer! och ska återgå till de nu.



/a


RALLY BRUDAR!

idag har jag bara tagit de lungt :) sköntskönt säger jag bara. Jag har sett 13 snart 30, gjort lite engelska uppgifter, skrivit lite på min so, de är så svårt. Jag ska skriva om vietnam, man ska jämmföra all fakta om landet med hur de är i sverige osv, man ska oxå skriva en sammanfattande disskusion och frågeställning. ååh, jobbigt och svårt. Menmen de kommer nog gå ändå.


jag har föresten glömt skriva hur de gick på engelska provet, jag fick 90 av 92 :D och de är MVG, jag är jättenöjd över det!  på matte provet fick jag 19,5 av 28. och de var VG , och de är ju bra!


Jag har oxå sett RALLYBRUDAR, så grym film alltså, enligt mig! haha, de är sånna filmer jag gillar. Den var rolig och de gillar jag! den får helt klart 5/5 i betyg av mig.


helt klart värd att se! :)

/a


nyvaken

nu har jag vaknat för en stund sen. Mamma håller på att göra en barnmatsburk åt mig till frukost.

idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, se lite oth säsong 7, se 13 snart 30, elr kanske plugga lite. vi får väl se vad jag känner för.



/a


bonde söker fru!

ojojoj många inlägg på en dag, men jag har så lite att göra nu när jag är hemma. Har inte så jätteroligt på dagarna, men de är ändå ganska skönt att bara vara hemma och må bra, eller bra och bra mår jag ju inte, men de går ändå hyfsat. Tror att de är litelitelite bättre i halsen idag än igår :) de går pyttepytte små steg framåt, men de får man ju vara glad för. Men jag längtar ju såklart tills jag mår prima igen!

har ändå ätit ganska mycket idag varmkorv och potatismos, två barnmatsburkar, köttfärsås och pasta och någon köttgryta. Men all barnmat smakar lika dant, vilken smak de än står att de ska vara. Konstigt.

just nu så ser jag, mamma och pappa på bonde söker fru. Jag tycker inte att de är så jättejätte bra, men dom ville se de, så da grabbade jag datorn och kollar lite grann på det.

Imorgon så måste jag nog göra engelskan och so ;/ egentligen så har jag på mig hela nästa vecka oxå, de ska vara klart veckan efter lovet men eftersom jag är sjuk i veckan så har jag på mig till veckan efter lovet! de skulle vara bra om jag börjar imorgon eftersom att de är skönt att göra bort de!

hm, vi får väl se hur de blir med de, men ska försöka få de gjort ändå, iallafall försöka göra lite av de iaf!


/a


mopeder

de finns två mopeder jag vill ha :) antingen en kymco super 9 eller yamaha aerox.

dom här två tycker jag är fina som jag kan tänka mig :D


          yamaha aerox                                    kymco super 9

kymco har större sadel, och rymmer mer i sadeln och de är skönare att åka på den, men aeroxen är oxå bra. jag vet inte riktigt om jag ska sikta in mig på en kymco eller aerox, dom två mopparna på bilderna är bara ett exempel på dom två olika märkena, kan tänka mig fleraa olika modeller av aerox och kymco :)

/a

barnmat x)

när jag har såhär ont i halsen så får man bara äta typ mosad mjuk mat x) och tro de eller ej så gillar jag barnmat, från 8 månader..

så mormor skulle hit så jag bad henne svänga in på konsum och handla lite barnmat. det blev spagetti och köttfärsås, och två olika köttgrytor. Jag har inte hunnit smaka på någon av dom än, men jag gillar barnmat smakade de när lucas var ett litet barn, jag åt alltid upp hans rester för jag tyckte att de var så gott x)

men alla är vi olika! ;>


/a


ont, ont, ont, ont

rubriken säger ganska mkt, jag har ont i halsen! och i munnen x) tungan är uppsvälld så man kan inte tugga typ, och de gör ont i halsen så man kan nästan inte svälja! menmen, jag har ont nu för att inte ha ont sen!

min födelsedag blev så bra som den kunde bli, jag fick bra presenter! höjd månadspeng, pengar, gratis sms, och moppepengar! :D ååh vad jag vill ha en moppe! en kymco eller en aerox, jag vill inte ha någon billi kina som inte funkar så bra, men kymco är en kina men en dyrare och bättre :D

idag så vaknade jag 20 i 12 så grymt skönt med sovmorgon! idag ska jag bara göra de jag har gjort dom andra dagarna och ska göra dagarna framöver, pressa i mig mat och se på tv! :)



/a


födelsedag

hejhej, nu har jag kommit hem. kom hem idag vid 12, natten har gått bra och jag har sovit ganska så mkt ändå. men jag går på alvedån och smärtstillande.

som sagt så fyller jag år idag :) vilken födelsedag va? vakna upp på ett sjukhus med ont i halsen så att man inte kan fika nåt.. men de är värt de, för jag har ont i halsen nu för att inte ha ont i halsen sen, så de är värt att ha ont idag faktiskt.

jjag fick en present av dom på sjukhuset, en biobiljett :) de var jättesnälla sjuksköterskor där! jättebra faktiskt!

idag har jag inte gjort så mkt, sovit en stund pressat i mig makaroner och sett på tv och nu är jag på datorn.
jag har fått höjd månadspeng och gratis sms än så länge, kommer få mer när pappa kommer hem :)

/a


sjukhuset..

något jag inte har nämmt här på bloggen är att jag har fått en tid att operera bort mina halsmandlar.. och den tiden var idag. så jag kom hit till sunderby sjukhus kl 7 på morgonen, var tvungen stiga upp 5 ;s sen kom jag hit och då gjorde dom lite tester och sånt, sen så kom läkaren och sa nu är de dags.. då tog jag på mig sjukhuskläder och sånt, sen så blev jag skjutsad i min sjukhussäng genom nästan hela sjukhuset.

då kom jag till ett rum där dom satte på mitt dropp, tog mit blodtryck, puls och massa saker, sen så fick jag andas syrgas och sen så slocknade jag helt.

jag vaknade upp på uppvakniings avdelningen och låg där ett ganska bra tag ändå. då hade jag inte så jätteont i halsen, mest i tungan för den var så uppsvälld.

nu ligger jag i mitt rum som jag delar med en annan, och jag har jätteont i halsen! ;s verkligen jätteont, har inte kännt denna känsla förut. jag ska ligga här hela kvällen och inge göra nåt alls, se på film typ. jag längar tills jag kan äta vanlig mat. nu får jag bara dropp, piggelin och youghart. de skulle vara väldigt gott med hamburgare och pomfritt nu! :)

aja, nu har ni fått en liten sjukhusrapport från mig

/a

lång promenix!

nu har jag precis kommit hem från en lång härlig promenad. de blev vid 8,4 km! skönt var det.
i går var jag med frida,fanny och hugo. vi såg alla vi barn i bullerbyn, de var jättebra och de var länge sen jag såg de sist, de känns som om man blir liten igen :) jag sov i allafall där, sen for jag hem vid 11 på morgonen, för jag skulle hem och baka bullar. jag gjorde det och dom blev jättegoda! :D sen for jag mamma och frida k ut på en prommenad.

till middag så ska jag äta köttgryta och spagetti :)
nu så är moster, carro, lucas och jim här och ska fika mina bullar!

/a

Alla vi barn i bullerbyn!





(Det här har jag gjort ikväll :D)


moster :)

har precis kommit hem från moster, jag och mamma tog en liten prommenad dit :D skönt var de, för de var så fint väder idag. när vi kom dit så åt vi bullar :) mumms! sen sjöng jag lite med carro och sen kom pappa och hämtade oss.

ikväll så ska jag nog bara ta de lungt, kanske hälsar på frida, fanny och hugo. får väl se vad som händer och fötter! :)

/a


tjejkväll! :)

tjenaretjenare! igår så hade jag tjejkväll typ, för jag fyller år snart så då hade jag det igår :) de var jättekul, vi såg på idol, åt tacko, var ute och gick, åt godis, såg film och sånt! dom som var här var hanna,emma,julia,emily,maja,olli :D vi hade jättekul! ♥

idag vet jag inte vad jag ska göra, kanske gå ut och gå, elr kanske baka bullar! :D mumms med nybakta bullar och mjölk!

aja, får väl se

/a

nu är de dags igen! ;D vem läser min blogg?

min statistik har ökat ganska mycket, jag har inte många läsare, men för att vara jag så har den ökat!

så nu kommer frågan
 
Vem läser min blogg?

svara! :D alla som läser kan kommentera sitt namn så jag vet på ett ungefär, för de är kul att veta! de skulle göra mig glad ♥


alllt...

hhhhhhej!!  nu har jag kommit hem från skolan för ganska länge sen.

de har inte hänt nå mycket dom senaste dagarna., men imorgon har jag matteprov, och de är jättesvårt!! jag vet inte hur jag ska klara det, g får jag nog, men nu går jag i 8:an så då måste man få bra eftersom att jag får betyg. och jag satsar på bra betyg! :D

tack för din hälsining hanna! hennes blogg finns bland länkar. :)

/a♥

datasalen..

nu sitter jag i datasalen på skolan.. vi har svenska, vi skriver en berättelse :) de är ändå ganska kul. jag skrev inget här i boggen igår, men jag skriver mer när jag kommer hem.  jag är färdig med min berättelse typ. den är ju inte så jättebra, men den fukar x)

och citatet vilken dag vilken äventyrsdag kommer från olle i pisstvakt. och de var en som gissade rätt! grattis till dig ;>


/a♥

matakuten, hollywoodfruar och banan.

ikväll har jag inte gjort så jättemycket, jag har gått på våran gångmaskin.

nu så zappar jag mellan svenska hollywoodfruar och matakuten. jag äter oxå banan och dricker vatten :)

nu ska jag snart duscha och sen sova :)

godnatt!

/a♥

sovmorgon, like it!

nu har jag kommit hem från skolan för ettag sen. Idag började jag 10.25 skönt värre!

vi började med bild, då skulle vi rita av någon modell. Maria var modell i våran klass, de var ganska kul.
sen skulle vi ha musik, men ingen lärare kom så då hade vi hål, sen hade vi profil då jag har hembakat. vi gjorde pizza och äppelmuffins! pizzan fick vi smaka :) den blev jättegod. vi fick oxå smaka lite muffins.

ikväll vet jag inte vad jag ska göra, nåt kul hoppas jag.

//a♥


prommenad, duktig tjej här!

idag så har jag varit ute och gått med frida, de blev nog drygt 4,2 km. men vi gick en senväg oxå, så de blev nog lite längre hoppas jag!  sen for vi till hon, drack lite nyponsoppa :)  sen gjorde vi inte så mkt, bara dryga på. Sen så såg vi ghost wisperer! två avsnitt, sen såg vi one tree hill, sista avsnittet av säsong 6.

efter de så for jag hem och åt palt ♥ de var supergott! sen så har jag inte gjort mycket, bara vari hemma och sånt.

fotbollen har ju slutat, och nu har jag inga träningar!! ;s jag bara äter massa godis, men jag tränar inte, för vi har inga träningar längre.. inte bra alls så tummen ner för de!


tror att jag snart ska börja dra mig till sängen! har sovmorgon imorgon, yeey! så himla skönt :)

/a♥

piteå.

igår blev de ingen med uppdatering. men jag for till piteå med min mamma och pappa :)

jag handlade jättemycket, vinterkläder, skor och sånt.

ja köpte

  • en parkas
  • ett par gympadojjer/ springskor/ ute skor när de är blött
  • ett par vinterskor, uggs fast smalare.
  • ett par gråa håliga jeans


vinterskorna


gympa dojjorna


parkasen bakifrån


parkasen framifrån

bilderna var inte så bra, och man ser inte riktigt hur de ser ut x) men, dehär får duga.

efter stan så for jag och såg handboll, sen for jag till hanna su och där såg vi ice age 3!!
så grym film x)

byyye//a♥


lördag :)

igår så åkte carolina ut! jag tyckte att hon var helt rätt preson att åka ut. jag tyckte inte att hon var nå bra igår!
så de var helt okey för mig ;)

idag vet jag iinte vad jag ska göra!

just nu så ser jag på disney! :D



byyye//a

all day long.

vilken dag, vilken äventyrsdag! vars kommer det citatet ifrån? de är dagens fråga.

dagen började med att jag for på skolan, som vanligt då alltså. vi hade lite olika lektioner, sen hade vi engelska prov, de gick jättebra tyckte jag faktiskt. jag svarade på allt och ttyckte att de var jättelätt! men de betyder ju inte att de gick jättebra bara för att de känns bra, men godkännt får jag iallafall! 

sista timmen idag så hade vi bad! de är jättekul tycker jag, vi hade klädsimm, vi var tvugna simma 10 minuter med kläder, sen fick vi helg eller fribad. jag, hanna, hanna emily, simon, joel, julia, maria och jossan stanna och hoppa, dök snorkla och sånt :) de var riktigt kul!  

sen gick jag, olli, hanna och hanna och köpte godis på ica! 3.90, sjukt billigt alltså! där mötte vi upp mamma, sen for vi hem och såg på ghost wisperer, spelade med andra ord, såg sju millionärer, åt tacko, åt godis, såg idol och massa sånt. en jättetrevlig kväll faktiskt! :D

nu är de vem som åker ut i idol, mina favoriter är erika, erik, tove, calle och camilla! :) hoppas inte att någon av dom åker!

gud vad långt inlägg de blev ;s men de får ni ta! :)


en bild på när mitt lag vann umeåfotbollsfestival 09! :) <3

byyye//a♥


ghost wisperer

nu sitter jag och ser gohst wisperer, de är jätteläskigt men bra :)

nu ska jag se vidare.

byyye//a♥


stäädning! ;/

tjoho! kom hem från skolan för ett litetlitet tag sen, jag har bara suttit och sett lite på tv suttit vid datorn. jag är hungrig för de var någon korv idag i skolan som jag inte tycker så jättejätte mycket om, men idag gick den faktiskt att äta. men jag är hungrig igen, som jag alltid är.

imorse så åt jag god frukost! :) men de gör jag alltid, i måndags åt jag pizza, i tisdags åt jag mjölkstuvad palt, onsdags spagetti och köttfärsås och imorse så åt jag kött och potatisbitar med vitlöksdipp! de var jättegott.


 jag ska nog ta mig nåt i magen, sen ska jag städa mitt rum tror jag, och plocka undan lite kläder från toan.

inte så bra bild, men dehär var vad jag åt imorse, de kanske inte ser så jättegott ut, men de var de :))


byyye//a♥

 




tell me what you think!

nu har jag fixat lite här i bloggen, säg gärna vad ni tycker! :) men jag får inte texten uti kommentarerna att bli svart istället för rosa, är någon som kan de här som kan hjälpa mig? har försökt flera gånger men de vill sig inte.

glömde föressten säga att handelsbanken i älvsbyn har blivit rånad ;s men de vet ju alla om redan, men tänkte att jag skriver de här ändå x) men dom har fått fast alla tre iaf! så de är ju bra! (y)

aja, nu ska jag nog ta tag i mig själv och plugga engelska till provet på fredag, wish me good luck!

byyye/a♥

your all that i want.

tjenare , i veckan har de inte hänt så mkt. idag så disikerade vi grisar på biologin! ;s först tyckte jag att de var jätteäckligt, för en död gris är ju inte speciellt fräscht. men sen så kom jag in i de och de blev ganska kul men efter ett tag blev jag äcklad igen. På hk:n idag så gjorde vi panerad röspätta med pressad potatis, det såg väldigt gott ut, men jag tyckte inte att se smakade lika bra som de såg ut.

sen har de inte hänt så mkt faktiskt.

jag börjar bli lite less den här irriterande jobbiga klarrosa färgen. den tror jag åker bort! om jag orkar fixa här vill säga, för de är jobbigt och bökigt.

menmen.. ni lär ju märka hur jag orkar göra x)

byyye/ a♥



helgen

tjenaretjenare, ihelgen har jag inte suttit nåt vid datorn för att jag har vari på zon i fotboll :D de var i sikfors och de var  kul :D vi sov där och jag sov med hanna i och hanna sa, vi sov typ på scenen och hade utkik över alla, men dom kunde ju oxå se oss väldigt tydligt! de var då rolgit,

första dagnen första passet så gjorde vi lite pass bara mellan varandra och kvadratspel, andra så gjorde vi jätteroliga passningsövningar! sen gjorde vi lite kondition oxå. sen första passet idag så hade vi skott, och de gick hur dåligt för mig som hälst, menmen, sen sista passet så spelade vi och de var kul, och då gick de ändå ganska bra för mig, efter lägret for vi och åt nybakta bullar och iskall mjölk hos moster!! och dom var så goda alltså, hon får dom exakt som jag vill ha dom! :D så grymt gott! tack så mycket moster

sen for jag hem och åt, jättegod potatisgratäng som mamma hade gjort! skitgod, sen så for jag på fotbollsmöte, de var typ om vad som skulle hända nästa år!

men nu ska jag sova, är jättejätte trött, har träningsverk i hela korppen, och sov inte särskilt bra där borta heller, så godnatt på er allihopa!

freedag!! :) oyees!

hejsan, nu har jag precis kommit hem från skolan typ, idag har de inte hänt så mkt förutom en sak: emil i min klass skar upp handen med en kniv på slöjden så att han fick sy 4 stygn! ajdåå! ;P

igår så var jag på stan! tjejkväll :P först så kom olli till mig, vi for ut och sprang och efter de gjorde vi mat, nystyckad älgfile med klyftpotatis! mumms! sen tog vi 4 bussen till pite och shoppade, jag köpte en lila vit randig tröjja den var jättefin! tyckte jag iaf.  sen for vi och fika jag åt en kyklingbaugette med curry och en halv blåbärscheeskake! sen så kom farmor, frida och fanny och fika med jag, mamma och olli! :D 
 
idag ska jag och fira min lillkusse lucas som fyllde 6 år igår! grattis i efterskott till dig.


RSS 2.0