nu är glada julen slut slut slut

jag vet att jag varit usel på att blogga, men vem sitter vid datorn på julen? inte jag.

min jul var iallafall bra och jag fick många fina julklappar och fick vara med min fina släkt. Synd bara att farmor blev sjuk så att hon inte kunde vara med, men som tur var är hon bra igen och det är det enda viktiga.

jag fick massa bakgrejer, en sminkning på kicks, pengar, äventyrsbrus, smycken, kokböcker skålar mm. väldigt nöjd.

igår var jag i stan med mamma och blev sminkad + att jag köpte massor av id smink, köpte också ett par levis jeans, två shortor och två linnen. Sen spenderade jag kvällen med mina fina vänner hos julia g. Vi hade väldigt roligt.

snart kommer gustav hit, hans päron kommer också hit på besök.

var förövrigt på gymmet idag, gickt segt och tungt, men ändå helt ok.



brist på bilder så mitt och fridas pepparkakshus får stå i rampljuset


Ipad

Sitter hos mormor med Carro å leker med Carros iPad, coool! Vi har precis ätit enchiladas har ingen aning om hur de stavas men de var gott iallafall. Vi ska väl fika osv och få julklappar av moster och mormor å bara vara här å så. Vi hörs senare, Puss


God jul på er mina vänner!


äntligen jullov!

hade skoterkurs i måndags då jag även fick tillbaka mitt matteprov, hade spikat det. Andra matteprovet i rad som jag spikar, inte lite nöjd alltså.
Tisdag efter skolan så for jag och moa och besökte johanna, vi sov där och hade jättemysigt. Onsdag såg vi film och fick tillbaka vårat engelskaprov, fick B+ på det, nöjd över det också. For även på gymmet på kvällen.
 Idag såg vi på volleyboll och så bakade jag och några till tårta till våran mentor John som ska sluta, tårtan blev förövrigt väldigt god. Så vi fikade, mös, lyssnade på julmusik, pratade och hade bara allmänt mysigt vi på BF. Fick även tillbaka mitt NK prov som var hur svårt som helst, och gissa vad, jag fick B, sjukligt nöjd alltså!

När jag kom hem vid tre så lagade jag köttfärssoppa och bakade scones, gott blev det. Sen begav jag mig till roberts trafikskola och skrev skoterprovet och gjorde körningen. Hade alla rätt på provet och körningen gick också bra.

Så nu har jag jullov! Skönt och väldigt behövligt :)


våran fina tårta, å de längst ner som ser äckligt ut är jordgubbar!


en bild på min fina macka jag har ätit ikväll, de är salami för er som undrar!


hey ya

helgen har varit väldigt tevlig och den har spenderats med massor av fint folk.

vaknade halv 1 idag, det är sviterna efter att jag, hanna, hannah å emma försökte vaka. dock så somnade jag kl 3 i soffan å så gick jag å la mig sen, men ändå. hehe

sen så var jag kvar hos gustav till typ halv 3, då for jag och pappa och handlade och sen for vi  hem och då har jag plockat undan lite grejer och sånt för ikväll så kommer släkten och ska fira pappa i efterskott, så ikväll blir de fullt hus. Kommer bli väldigt trevligt.

vi har beställt hem pizza som jag ska äta å sen ska jag hoppa in i duschen, ha de gött ikväll!


mina älsklingar pryder numera mitt rum!


Hemma igen

Efter en trevlig eftermiddag och kväll i ihrres lägga och en roligt dag på stan så har jag nu landat här hemma hos gustav igen, trött som ett djur med endast några få timmars sömn. Ikväll blir det släktmiddag här hos gustav, alltid lika trevligt! Så ni får ha en bra kväll allihopa!

Just so you know

Måste bara tillägga att på våra prov får vi inga poäng (förutom matten.) fakta frågorna får man betyget E på om man klarar dom å på tänka själv frågorna med resonemang slutsatser osv, där kan man få betyget E-A och det står på varje fråga vad man högst kan få. Så dom räknar eller sätter inga poäng utan dom betygsätter varje fråga och sen hela provet. Tänkte bara så ni förstår hur de ligger till, för i nian så räknade dom alltid bara poäng.

det går bra nu!

A på min, moa och johannas tonårsguide, det går bra nu!

bra dag

dagen har varit allmänt bra bara, började med engelska där vi gjorde prov. Gick helt ok ändå.

Sen hade vi hälsopedagogik där vi fick tillbaka vårat prov, och jag fick A. Är så helt sjukt otroligt nöjd. Var ett prov med mest tänka själv frågor, resonemang, slutsatser osv och jag fick A på alla frågor man kunde få A på förutom en fråga där jag fick B. Har aldrig varit såhär nöjd över ett prov förut med tanke på att A är väldigt svårt att få, då ska allt i princip vara perfekt. Började nästan gråta, helt sjukt jävla nöjd bara.

Pappa kom å hämtade mig på skolan å sen for jag och köpte ett par jeans och sen firade vi mitt provresultat på max, alltid lika gott! sen for vi hem, och även fast jag hann göra dom där två sakerna på stan så var jag ändå hemma före bussen, grymt skönt.

har pluggat konstant ändå sen jag kom hem vid halv 6 och jag är inte färdig på väldigt länge. Har en 30 minuters redovisning imorn + ett nk prov och provet är väldigt väldigt svårt, ska kunna väldigt många olika saker, sveriges miljömål mm..

kommer bli en lång kväll, så nu ska jag återgå från min lilla paus jag haft.
vi hörs om jag överlever kvällen med allt plugg.

har förresten gått och blivit brunett, jävligt nöjd. äntligen tillbaka till mitt rätta jag.




love you guys

läste på moa å johannas blogg, ville bara ägna ett litet inlägg dom två sötisarna.







hihi, älskar er ♥


tack mamma och pappa!


i know that you're the one

min helg har varit super!

fredag så åt jag gomiddag hemma sen for jag till gustav och såg idol och i lördags så for jag, gustav å hans familj till stan för att shoppa. Köpte lite julklappar och hjälpte gustav att hitta skor, mössa och en jacka. Allt var jättefint. Sen åt vi på waldorf, jag åt fyra små rätter, väldigt gott.

när vi kom hem slocknade jag och gustav i ca en timme och sen så såg vi två filmer, irene huss och baksmällan

kom nyss hem för att gustav skulle å köra skoter, och vad ser jag när jag kommer hem? jo, mamma och pappa har köpt hem saffranssemlor till mig från en konditori i stan, bara för att dom vet att jag gillar det så mycket!
tack sååå myckeet!

idag blir det plugg, tv, kanske en promenad? och senare kommer gustav.


love to my REAL friends

gjorde ett matteprov igår och ett i hälsopedagogik idag, gick bra på båda faktiskt.

kunde sluta tidigare idag på grund av mina snälla gruppmedlemmar, så jag hann med två bussen, lycka!

när jag kom hem var jag ute och gick en timmes promenad med min mamma och sen så har vi ätit en gomiddag ute på bron, tog en rocky road och en potatisbakelse till efterätt, man ska känna att de är fredag. ,

ikväll blir de idol, final ju.

måste bara tillägga att elin och olli är bäst och att jag är så glad över att jag har dom.
dom två, dom kan man verkligen kalla sanna vänner ♥


-

har inte mycket att berätta förutom att jag ska plugga i stort sett hela kvällen, har hälsopedagogicks prov imorn, så det är vad min kväll består av, hade mycket mycket mycket hellre varit med elin, menmen..

sitter och jobbar om julafton och allt vad som hör till den på människors miljöer. Har världens bästa grupp så det är gött.



om ni inte känner mig så ska ni inte yttra er om vad jag säger, tycker eller gör. För ni vet ingenting. ville bara ha de sagt.


today

har egentligen fyra lektoner på fredagar, men dom två tråkiga blev inställda och så vi hade bara två roliga lektioner idag, kan inte klaga. 
 
efter skolan så kom elin in till stan och vi köpte lite julklappar, åt, och sånt. Sen drog vi hem till henne där vi spenderade kvällen, väldigt mysigt. Vi åt varmkorv, drack glögg, fikade, gick å hyrde film och köpte ben och jerrys och sånt. Väligt väldigt roligt att träffa min fina flicka igen, var så längesen. love you elin ♥

kom hem nyss å nu ska jag gå å lägga mig efter en underbar dag.

imorn väntas mest troligt gymmet, och lite städning kanske. Vi får väl se, helst av allt vill jag it göra nåt alls, bara ligga i soffan hela dagen å se på tv, fast det kanske man inte ska göra hela dagarna heller. ska försöka hinna med lite av varje.

261969_227200763986528_100000898177134_673656_4507268_n_large


lovely day

trots att torsdag är den värsta dagen på hela veckan så har denna dag faktiskt varit rolig och gått hyfsat snabbt. Tack vare mina fina klasskamrater och att johanna sa väldigt roliga saker.

hade en trevlig busstur med miriam hem och sen dess har jag sett 90210, chillat och ätit två kivi.
nu har jag precis hjälpt mamma att skura och nu ska vi se någon film jag, mamma, pappa och anton och sen kommer gustav.

imorn är de fredag å sen efter skolan blir de stan med elin, kulkulkul!



RSS 2.0