umeå fotobllsfestival ♥

har typ nyss kommit hem från umeå, där jag spelade umeå fotbollsfestival och de har varit en så grymt rolig helg!

lite kortfattat om helgen.

for dit torsdag morgon då vi flyttade in på skolan sen hade vi match halv två eller något, kommer inte riktigt ihåg. Den matchen gick riktigt dåligt och vi förlorade med 5-1. Men jag gjorde målet iaf. Men annars så gick de inte bra alls.

Sen så hade vi ingen mer match på torsdagen, så på kvällen gick vi på stan, åt middag på droskan, köpte glass och godis och var på skolan och lejda oss.

Fredag hade vi match halv 11. Den förlorade vi med 1-0 och dom gjorde mål i den sista minuten typ.
Surt...
på fredag kväll hade vi oxå en match mot ett norskt lag och den vann vi med 1-0 och jag gjorde målet :) Men den matchen spelade hela laget skitbra, så de var en jätteroligt match att spela! På kvällen körde vi lasergame med laget, och de var grymt kul! :D

Detta innebar att vi gick vidare till b-slutspel så vi hade kvartsfinal på lördag förmiddag klockan 2. Den var mot trångfors. Vi var mycket bättre än dom men vi förlorade på straffar.

Då valde vissa i laget att fara hem, men jag, hanna,hanna,hannah emma,therese, lisa, julia, nina, miriam och fanny stannade på skolan en natt till. Så på kvällen for vi ut och åt, sen for vi och spelade lasergame igen för att de var så roligt. Efter det fick vi en grym idé! 

Vi bestämmde oss att fara på umeådiscot i matchkläder och lejda oss. Det var jättekul! Vi fick mängder av blickar på oss och även en fanclub :D vi sprang där och gjorde höga knän, stretchade och så vidare. Det var verkligen grymt kul! 

 
efter discot!

så man kan säga att helgen blev grymt lyckad!


Kommentarer
Postat av: juila

Håller verkligen med! :D

2010-08-01 @ 16:44:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0